Śmietnisko > Flamewar

polish community - miało być w śmieszne rzeczy ale tutaj chyba bardziej pasuje

(1/8) > >>

MiltisUmbrae:
W odpowiedz na post Kharima:

Po co ? Polskie community poza paroma osobami mnie zupełnie nie interesuje. Polatałem w trochę w takim towarzystwie teraz latam z obcokrajowcami z którymi lata się i przyjemniej i lepiej.

Tam każdy powie co myśli prosto z mostu a nie jak Cat czy inny Isen będzie kolegę udawał a za plecami dupę obrabiał to samo tyczy się kilku innych osób ale nie warto o nich wspominać.

Po czasie który minął nie żałuję tego co zrobiłem (może trochę tego że nie buchnąłem więcej tym kerbirom z IB), i sprawia mi niemałą przyjemność patrzenie jak Cat wypisuje historyjki o ty jak to Raiden ich blobuje albo jak ich ownują (ostatino z tego co widziałem było dokładnie na odwrót), c0ven przez chwilę prawie nauczył się latać PvP ale ostatecznie skończyło się jak zawsze i dobre PvP pokazuje PBN, BWC i GBT czyli te korpy które od dawna umiały latać, reszta raczej pozostanie w tej kwestii amatorami tak jak dawniej, chyba że znajdzie się drugi Garon który będzie potrafił ogarnąć ten motłoch.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 16:51:24 ---Tam każdy powie co myśli prosto z mostu a nie jak Cat czy inny Isen będzie kolegę udawał a za plecami dupę obrabiał

--- Koniec cytatu ---

Przymajmniej nie udaje niczyjego kolegi zeby go okrasc :) Wez sie juz nie pograzaj

MiltisUmbrae:
Ja nigdy nie udawałem niczyjego kolegi żeby kogoś okraść, w sumie na początku nawet nie miałem zamiaru ale po paru dniach po tym jak te kerbiry i niektóre c0veny się zachowywały jak buraki stwierdziłem że się stamtąd zwinę i wezmę coś na pamiątkę :)

Tak wiem ja chciałem okraść c0ven i Rave i wszystkich dookoła ale jakoś nie możesz mi tego w żadne sposób udowodnić :)

Phobeus:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 17:07:06 ---ale po paru dniach po tym jak te kerbiry i niektóre c0veny się zachowywały jak buraki stwierdziłem że się stamtąd zwinę i wezmę coś na pamiątkę :)

--- Koniec cytatu ---

Czyli suma sumarum wszyscy jesteście siebie warci

EOT

Yavax Zavro:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 16:51:24 ---W odpowiedz na post Kharima:

Po co ? Polskie community poza paroma osobami mnie zupełnie nie interesuje. Polatałem w trochę w takim towarzystwie teraz latam z obcokrajowcami z którymi lata się i przyjemniej i lepiej.

Tam każdy powie co myśli prosto z mostu a nie jak Cat czy inny Isen będzie kolegę udawał a za plecami dupę obrabiał to samo tyczy się kilku innych osób ale nie warto o nich wspominać.

Po czasie który minął nie żałuję tego co zrobiłem (może trochę tego że nie buchnąłem więcej tym kerbirom z IB), i sprawia mi niemałą przyjemność patrzenie jak Cat wypisuje historyjki o ty jak to Raiden ich blobuje albo jak ich ownują (ostatino z tego co widziałem było dokładnie na odwrót), c0ven przez chwilę prawie nauczył się latać PvP ale ostatecznie skończyło się jak zawsze i dobre PvP pokazuje PBN, BWC i GBT czyli te korpy które od dawna umiały latać, reszta raczej pozostanie w tej kwestii amatorami tak jak dawniej, chyba że znajdzie się drugi Garon który będzie potrafił ogarnąć ten motłoch.

--- Koniec cytatu ---
A chwila - to Ty opierdzieliłeś c0ven na 3B ISK? Tak się pytam, bo nie za bardzo wiem o czym temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej