Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
LambF w AAA i co z tego dalej bedzie.
mophk:
THE NEXT POLISH MITTANI KU* >:D
a tak serio: dzien dobry jestem mophk, robie za PR lambów i wszystko co potrzeba w corpie załatwic ;)
akira akawa:
--- Cytat: mophk w Styczeń 23, 2013, 17:52:55 ---THE NEXT POLISH MITTANI KU* >:D
a tak serio: dzien dobry jestem mophk, robie za PR lambów i wszystko co potrzeba w corpie załatwic ;)
--- Koniec cytatu ---
Dawaj tu Widgeta albo Ozziego - oni robią zawsze zajebisty PR :o
ps
http://lfn-online.pl/
jesli chodzi o PR to odkąd syntion zajmował sie stroną LFN to była to jedna z najlepszych polskich stron o EVE w polish comunity , doceniona przez ccp za poradniki i content. Odkąd łapki położył na niej ten drobny "cfaniaczek" ozzy to strona leży i kwiczy . nikt tam chyba nic nie napisał od 2 lat..
mophk:
ja nie mam 'kluczy' tam a i pisarzem nie jestem :S wiec raczej za to sie nie wezme a co do tego co piszesz to ozzy <=> strona to wygląda to tak ze "niech sobie bedzie, chceta to piszta"
Zgudi:
Może lepiej nie, Ozzy pewnie zaczął by pisać poradniki w stylu: "Bocenie Tom I", "Niszczenie korporacji od środka Tom III", "Cwaniacy mają lepiej Tom VII", "Akademia Lamienia Tom XVIII". (Żartobliwie)
mophk:
a co w tomie II itd? >:D ozzy mógłby dyktować komuś co napisać ale sam pisać raczej by nie chciał... czytałbyś to w ogóle? :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej