Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

LambF w AAA i co z tego dalej bedzie.

<< < (11/15) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 20, 2013, 07:00:02 ---random SSE sperging

--- Koniec cytatu ---

Heh, banda baranów - za duży cykor, że z Nulli/NCDOT coś się stanie, wiec wolą pójść do failowego aliansiku ciągnąc druta Goonom. No, ale uczciwie mówić, FA to ich poziom, więc punkt dla nich, że wreszcie przestają udawać i bić się powyżej swojej kategorii wagowej.

nonenalim:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 20, 2013, 15:55:18 ---W BL moze nie jest rozowo, ale napewno maja wiecej flot niz jedna dziennie, w dodatku po 21.00 EVE...
--- Koniec cytatu ---

po 21 eve zgadza sie. a dokladniej 1:00 - 6:00 naszego czasu plus troche aktywnosci w au tz. eu jest w zasadzie martwe. informacje z pierwszej ręki.

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 20, 2013, 15:55:18 ---SSE to nie jest najlepszy korp, ale dla was to bylby jednak duzy skok jakosciowy...

--- Koniec cytatu ---

Tak z ciekawosci: skąd Ty wiesz, że SSE to byłby duży skok jakościowy dla Lambów? A może byłoby odwrotnie? A może obie strony skorzystają. Masz kogoś "swojego" w jednym i drugim korpie, że znasz sytuację?

btw tak dla lżejszej atmosfery: http://i.imgur.com/F2NHW.jpg - może stare, nie wiem. Ja odkryłem wczoraj i bardzo mnie rozbawiło.

Goomich:
Pewnie pogapił się przez chwilę na KB.

mophk:
w black legion jest dosłownie kilka osob (dwie z lambów) ktore sa aktywne w eutz "... a bo makalu..." reszta to pozny ustz czyli realnie od 3 w nocy czasu polskiego do 10 nawet jesli ostatnie pare dni siedze na kompie w tych godzinach nie znaczy ze by mi to na codzien pasowało ;)
co do sse.. wydawało mi sie ze to sa w większości ludzie za wschodniej granicy obawiam sie ze bysmy sie nie dogadali ani nie szprechamy ani nie gawaritujemy :D.. ja tam sie cos ucze słuchac ale ciezkooooooo

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: mophk w Styczeń 20, 2013, 18:04:25 ---w black legion jest dosłownie kilka osob (dwie z lambów) ktore sa aktywne w eutz "... a bo makalu..." reszta to pozny ustz czyli realnie od 3 w nocy czasu polskiego do 10 nawet jesli ostatnie pare dni siedze na kompie w tych godzinach nie znaczy ze by mi to na codzien pasowało ;)
co do sse.. wydawało mi sie ze to sa w większości ludzie za wschodniej granicy obawiam sie ze bysmy sie nie dogadali ani nie szprechamy ani nie gawaritujemy :D.. ja tam sie cos ucze słuchac ale ciezkooooooo

--- Koniec cytatu ---

Znalazlem dla was idealna opcje zeby sie zmergowac, starzy kumple z AAA, w sumie podobny poziom wiec powinniscie sie dogadac, do tego fajny sojusz bez zobowiazan

http://evemaps.dotlan.net/corp/Black_Aces/alliances

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej