Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
LambF w AAA i co z tego dalej bedzie.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 20, 2013, 12:19:37 ---Przypomnę i to dużymi literami bo zdaje się, że inaczej możesz nie zrozumieć w końcu.
OD PÓŁ ROKU CO NAJMNIEJ NIE GRAM W EVE.
--- Koniec cytatu ---
Ale co mnie to obchodzi :) Graj sobie albo nie graj. Rozumiem, ze niektorzy nie musza grac zeby dzielic sie swoimi glebokimi przemysleniami na forum o statkach kosmicznych, i Ty jestes wlasnie jedna z takich osob - Onet ci nie wystarcza, wiec siedzisz tutaj, wyrazasz swoje opinie i zadajesz rozne pytania, a potem sie dziwisz ze ktos ci odpowiedzial BO TY PRZECIEZ NIE GRASZ I KAZDY POWINIEN O TYM WIEDZIEC.
nonenalim:
Mnie osobiście jest żal, że historia -A- dobiega końca. -A- doskanałe nie było, miało sporo przywar, ale jednego nie można było im odmówić: byli against all. Odkąd owce dołączyły do -A- dla mnie zaczał się najlepszy okres w eve: roamy kilka razy dziennie, masa killi, fajni ludzie. Widać jednak było ostatnio zmęczenie materiału, znudzenie fc grą. Widać nie tylko ja, nie tylko pojedyncze osoby, ale i korpy poczuły, że czas na zmiany.
Podobne mam odczucia z LFNem. Idealnie nie było, były odwieczne problemy, brak sciągłości w rozwoju korpa. To będąc tam jednak nauczyłem się wszystkiego (dzięki Akira za przyjęcie nuba ;) ), dużo z korpem przeżyłem, swoje godziny wylatałem. Teraz nasze drogi się rozeszły, ale sentyment pozostał.
[VIDE] Herezja:
W tym sęk, że ty łośku bez mydła jesteś typem człowieka który musi mieć ostatnie słowo. Dlatego wcześniej napisałem, że praktykujesz głupawą demagogie i trolujesz na potęgę
mophk:
staret to szkot ;) który sobie lubi czasem przypalić to i owo. a co do lfn i tej ankiety zostaniemy do końca. ja to się zastanawiam który z moich memberów podaje wam te maile >:D . tytek zostaje, i w ogóle to wasze info trąca starą padliną :p
swoja droga zastanawiam się co powinienem napisać żeby wsadzić kija w mrowisko CAT'a :D
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 20, 2013, 14:59:11 ---W tym sęk, że ty łośku bez mydła jesteś typem człowieka który musi mieć ostatnie słowo. Dlatego wcześniej napisałem, że praktykujesz głupawą demagogie i trolujesz na potęgę
--- Koniec cytatu ---
Ale twoje zdanie mnie zupelnie nie interesuje ;) Nie rozumiem czemu caly czas cos do mnie piszesz i komentujesz moje posty, nie rozumiem tez co to znaczy "losiek bez mydla", a zeby sie zorientowac czy uprawiam demagogie musialbys najpierw zrozumiec to, co pisze. Z czym niestety masz klopoty wiec na wszelki wypadek asekurujesz sie slowem "trolling". A teraz sio na Onet.pl.
--- Cytat: mophk w Styczeń 20, 2013, 15:06:53 ---a co do lfn i tej ankiety zostaniemy do końca.
--- Koniec cytatu ---
No nie za bardzo macie wybor, po odrzuconych wszystkich aplikacjach :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej