Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
LambF w AAA i co z tego dalej bedzie.
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Zgudi w Styczeń 20, 2013, 09:04:59 ---Trochę oderwane od tematu, ale tuż przed zakończeniem gry - było to już ponad rok temu - zainstalowałem na kilka dni takiego bota - w ramach desperackiego poszukiwania ISK - i była to słaba sprawa, działał bardzo ospale, zarabiał 2x mniej w tym samym czasie a i tak musiałem tego pilnować non stop, bo jakiś błąd bota się zdarzał nierzadko, który nieupilnowany mógł zaowocować utratą statku. Nieraz było tak, że ktoś do mnie zagadał, co stanowiło problem. Ponadto ustawianie wszystko na czarno, aby mógł sobie klikać było bardzo denerwujące. Generalnie było to stresujące, więc dużo lepiej samemu bić raty.
--- Koniec cytatu ---
Bo pewnie miales dostep do najtanszego bota. Najnowszy autorski rosyjski software jest 100% bezpieczny, gada na lokalu, nie robi bledow i nie uzywa myszki (mozesz korzystac w tym czasie z komputera), komendy injectuja sie bezposrednio wiec nie obciaza karty graficznej i mozesz sobie puscic kilkanascie takich botow na raz nawet na slabym komputerze, do tego jak cos jest nie tak (np dostanie scrambla, zaplacze sie w skalki albo zginie) to wysyla ci SMSa... Pogadaj z Ozzim on ci opowie wiecej
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Styczeń 20, 2013, 11:24:56 ---Bo pewnie miales dostep do najtanszego bota. Najnowszy autorski rosyjski software jest 100% bezpieczny, gada na lokalu, nie robi bledow i nie uzywa myszki (mozesz korzystac w tym czasie z komputera), komendy injectuja sie bezposrednio wiec nie obciaza karty graficznej i mozesz sobie puscic kilkanascie takich botow na raz nawet na slabym komputerze, do tego jak cos jest nie tak (np dostanie scrambla, zaplacze sie w skalki albo zginie) to wysyla ci SMSa... Pogadaj z Ozzim on ci opowie wiecej
--- Koniec cytatu ---
Podejrzane. Skąd to wiesz?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Herezja w Styczeń 20, 2013, 11:46:44 ---Podejrzane. Skąd to wiesz?
--- Koniec cytatu ---
A o tym musisz juz porozmawiac ze swoim kolega z korpa Punctem :) Napewno razem dojdziecie do jakichs rewelacji
Zgudi:
--- Cytuj ---Dziura finansowa LFN wzięła się z tego, że Ozzy, będąc jeszcze dyrkiem, zainwestował kasę w bocące konta, które po bodajże kilku dniach zostały zbanowane.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---software jest 100% bezpieczny(...)Pogadaj z Ozzim on ci opowie wiecej
--- Koniec cytatu ---
Dowcipy lubisz. Nie zamierzam próbować ani tego ani żadnego innego. Chciałem po prostu przekonać innych, że to nic fajnego.
[VIDE] Herezja:
Przypomnę i to dużymi literami bo zdaje się, że inaczej możesz nie zrozumieć w końcu.
OD PÓŁ ROKU CO NAJMNIEJ NIE GRAM W EVE.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej