Forum Gry > Inne gry
The Elder Scrolls Online - wkrótce.
Asag:
Dostałem inva do bety, szkoda że dopiero od piątku mogę grać. Lubię świat TESa, naprawdę chciałbym aby coś z tego wyszło ciekawego. Pewnie będzie lipa albo średniak ale jak na razie pomarzyć można.
[VIDE] Herezja:
Jako osoba znająca tą serie od X lat chyba od dagerfala myślę, że powstanie wersji online było tylko kwestią czasu ale ... stworzyć grę która ma być kupowana na wstępie, opłacana co miesiąc i do tego mikropłatności to już ją stawia na samym końcu ogona oczekiwanych przeze mnie gier.
Filip Bonn:
Hmmm ciekawe kto zminusował Herezję ? Pewnie jakiś fanboy czekający tylko żeby móc oddać pieniądze firmie robiącej ESO.
Jeśli tam ma być abonament + mikropłatności to krzyżyk na drogę, nektóre firmy nie znają umiaru.
Na końcu okaże się ,że ESO to kolejny produkt na który był hype a po premierze bańka pęknie ale te kilka milionów osób da się nabić w butelkę i zarobic prezesom.
sneer:
za rok to będzie free to play
na razie w mass becie nie widziałem niczego czego nie widziałem wcześniej w innych produkcjach
sztosz:
Grałem w betę, grałem tak sobie i grałem i w końcu wyłączyłem, jak zdałem sobie sprawę że za stary jestem na marnowanie czasu na nieświeży odgrzewany kotlet.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej