Forum Gry > Inne gry

The Elder Scrolls Online - wkrótce.

<< < (13/22) > >>

sztosz:

--- Cytat: MGGG w Kwiecień 15, 2013, 11:14:50 ---ps. ten filmik był nagrany na ustawieniach grafiki low-low.

--- Koniec cytatu ---

To chyba inne filmiki oglądaliśmy, tam były dosyć wysokie ustawienia. Co nie zmienia faktu że cała kraina wyglądała co najmniej pustawo i mało zachęcająco...

Lanca:
Gra porażka.

Zgudi:
Beta trwa od jakiegoś czasu, a nie mogę wygooglować opinii betatesterów. Wiadome sią już jakieś szersze opinie tych co już pograli trochę w betę?

Fenarid:
Też widziałem te filmiki co wyciekły. Gra prezentowała się mega słabo, dużo poniżej moich oczekiwań, zarówno grafika jak i sama mechanika gry. Dlatego teraz bardziej oczekuje WildStar'a i ArchAge'a niż ESO.

Zgudi:

--- Cytat: Fenarid w Maj 02, 2013, 14:47:35 ---Też widziałem te filmiki co wyciekły. Gra prezentowała się mega słabo, dużo poniżej moich oczekiwań, zarówno grafika jak i sama mechanika gry. Dlatego teraz bardziej oczekuje WildStar'a i ArchAge'a niż ESO.

--- Koniec cytatu ---
Te filmiki to wielu widziało. Ale bardzie wiarygodne były by opinie ludzi, którzy grali w betę jakiś czas. Znalazł ktoś może coś takiego?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej