Śmietnisko > Off Topic

Darmowe forum?

<< < (6/7) > >>

HammerSnake:
Nie ponoć, tylko są i atakują nie tylko fora, ale jeszcze wordpressy, joomle itd.

Nie prościej grupę mailową invite only? np. na Googlu? -jeżeli polityka bezpieczeństwa w firmie na to pozwala. (imo już lepiej dać dostęp do treści google, cia,fbi itd niż zakładać forum na jakimś garażowym hostingu w Polsce). Przynajmniej dobrze by było dać nazwę grupy, która nie będzie się łączyć z firmą.

Potem w outlooku czy firebirdzie można założyć sobie folder, na który ma wpadać ta grupowa poczta i można sobie elegancko przeglądać, bądź przez strone google.

edit: widzę, że Xarth już pomógł. To chyba topic do zamknięcia. 8)

SokoleOko:
Forum bije każdą grupę mailową pod kątem funkcjonalności.

Grupy mailowe było dobre 20 lat temu :)

HammerSnake:
yyy ja mam teraz aktywne 4 grupy mailowe, w zależności od projektu w jednej mam aktywnych około 30 osób, a w innych po 5-10, a jakie funkcjonalności? (na googlu korzystamy jeszcze czasem z google docs, raz się zdarzył hangout).

Nie bardzo widzę czym się różni grupa dyskusyjna od forum, ale spoko. Wizualnie nawet tak samo wygląda. No chyba, że nie do pracy to lepsze forum. :P

SokoleOko:

--- Cytat: HammerSnake w Grudzień 30, 2012, 17:00:45 ---Nie bardzo widzę czym się różni grupa dyskusyjna od forum, ale spoko.

--- Koniec cytatu ---

Tym, że jak masz wątek na forum to widzisz po kolei wszystkie wiadomości (bez przeklikiwania się przez nie)? Że posty można edytować? Że można linkować pomiędzy wątkami?

Niestety, kultura korporacyjna nie nadąża za nowoczesnymi rozwiązaniami, bo decyzje podejmują tam ludzie starzy. Całe szczęście, że w moim przypadku nie ma tego problemu :)

Doom:
Czyżbyś organizował bunt i wrogie przejęci?
Xart Ty się zastanów czy chcesz takie jednostki wywrotowe na swoim koncie, korporacje co prawda do poziomu jaki zna każdy fan Cyberpanka raczej jeszcze nie doszły, ale mściwe i pamiętliwe już być potrafią 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej