Eve Online > NoobGarten

aktywacja konta po kilku miesiącach

<< < (4/5) > >>

sztosz:
To tak tylko dla wszystkich ciekawych:

Plik csv to tekst w liniach, kolumny oddzielone są znakiem ';' albo ',' etc. Każdy arkusz kalkulacyjny powala na banalnie proste importowanie tych danych do kolumn. Jest to najprostszy możliwy sposób przenoszenia danych, zwłaszcza że pierwsza linia to niejako nagłówki kolumn.

Tak więc jeśli ktoś jest zainteresowany, chętnie sprzedam za pół ceny.

Tim:
Nie chcę robić nowego topicu, więc zapytam tutaj. Dostałem od CCP coś takiego:

We are contacting you to remind you that according to our records you have 6 days left on your non-recurring subscription to EVE Online.

I słowo "non-recurring" mnie nieco niepokoi. :p
Czy to znaczy, że jeżeli nie zapłacę za to konto to zostanie ono usunięte do bezdennej otchłanni straszliwej nicości?

Mamut:
W eve nie usuwaja kont , "Non-recurring" w tym przypadku chyba oznacza to ,ze nie masz zaznaczonej opcji automatycznego placenia za konto ( tylko oplacasz pewnie plexami ) .

Phobeus:
"non-recurring" przetłumaczyłbym dosłownie na "nie-samoodnawiającą się". Mamut raczej ma rację.

Zgudi:
Jestem po rocznej przerwie. W Inexus kupiłem 2 klucze 60 dni za 213zł. Za 1 GTC zamierzam przedłużyć subskrypcję na 60 dni, natomiast drugi chcę zamienić na 2x plex i sprzedać na markecie legalnie - moje małe pytanie - jak to zrobić? Być może macie jakiś link do aktualnego tematu pod ręką.

Chcę sprzedać 2 pexy by odbudować moją flotę, gdyż obecna znajduje się na terytorum Goonsów, do których jak mniemam nie mam standów - wywalili mnie pewnie z rok temu za nieobecność w SMA. Ale CEO, jak widzę zmienił Sojusz i siedzi w GoonSwarm teraz, może kiedyś tam dołączę, w sumie miałem z nim dobry kontakt. Ale, z drugiej strony musiałbym się tłumaczyć z nieobecności w razie wojny - o 2 w nocy. Nie będę grał często, pracuję jako programista na pełen etat i przeważnie w tygodniu max 3 godziny gry co 2-gi dzień będę miał czas.

P.S. Nie będę robił fitowego bałaganu, to już daleka przeszłość, więc beż żartów :)

Pozdr.
Zgudi

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej