Eve Online > Dyskusje ogólne

Po co w eve grafika?

<< < (3/6) > >>

Zysiolo:
Chodzi o to że w zasadzie obraz w walce nie niesie ze sobą żadnych informacji nie liczą się żadne manualne zdolności oceny co się dzieje w polu widzenia tylko to co odczytujemy z tej battlisty itp., gra jest strasznie sucha pod tym względem, nie masz jakiejś bezpośredniej kontroli nad statkiem tylko klikasz te warpy approach orbit, boje się myśleć co wy w tej grze robicie po roku gry. Ej i co wy się czepiliście jakości grafiki to nie jest sedno tego co miałem na myśli, czyli o widok statku.
Ta gra przypomina mi gre na giełdzie, czy jakieś spekulacji - wszystko na podstawie opisów, tekstów, statystyk.
Po co wyzywacie, że skoro nie podoba ci się to nie graj? Ja już nie gram a pytam tylko z ciekawości.

MiltisUmbrae:
Statek da się kontrolować bezpośrednie poprzez dwuklik w przestrzeni ^^

Szczutek:
...to prawda, ze ja cie zlapalem za slowo... ale topic z takim tytulem smierdzi trolem... Jezeli rzeczywiscie szukasz zrecznosciowki w stylu FPSow to troche sie zawiedziesz.... ale wbrew pozorom... eve tez wymaga troche sprawnosci w operowaniu mysza i ogarniecia kilku parametrow, gdy sie bawisz w PvP - szczegolnie gdy walczysz solo/w malym gangu, statkami wielkosci fregat/krazownikow "smigajacych" od 3km/s+. Poza tym statkiem steruje sie tez podwojnym kliknieciem na ekranie - nadajesz mu wtedy dowolny kierunek :P

Tim:

--- Cytat: Zysiolo w Grudzień 27, 2012, 20:37:48 ---Chodzi o to że w zasadzie obraz w walce nie niesie ze sobą żadnych informacji nie liczą się żadne manualne zdolności oceny co się dzieje w polu widzenia tylko to co odczytujemy z tej battlisty itp., gra jest strasznie sucha pod tym względem, nie masz jakiejś bezpośredniej kontroli nad statkiem tylko klikasz te warpy approach orbit, boje się myśleć co wy w tej grze robicie po roku gry. Ej i co wy się czepiliście jakości grafiki to nie jest sedno tego co miałem na myśli, czyli o widok statku.
Ta gra przypomina mi gre na giełdzie, czy jakieś spekulacji - wszystko na podstawie opisów, tekstów, statystyk.
Po co wyzywacie, że skoro nie podoba ci się to nie graj? Ja już nie gram a pytam tylko z ciekawości.

--- Koniec cytatu ---

Grafika daje parę przydatnych informacji, można chociażby rozpoznać mniej-więcej jaką broń ma przeciwnik (czy na bliski/ daleki zasięg), można zobaczyć w jakim kierunku/w jaki sposób się porusza.

Asag:
Koleś szukał zręcznościówki czy nawet fps-a sci fi a trafił na sandbox mmo.

Bye, we will miss you!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej