Eve Online > NoobGarten

Opłaty abonamentowe - czy granie musi być tak drogie?

<< < (3/10) > >>

Starakopara:
najpierw ukończ tutoriale, opłać konto i zapisz się do polskiej korporacji szkoleniowej Unseen Academy, potem możesz bawić się w milicjanta czy wyemigrować do 0.0. Większość polskich korporacji nie ma problemów z przyjmowaniem pilotów, którzy ukończyli UA.

Maciek26:
Opłacić konto? Muszę to robić od razu skoro mam 21 dni triala?

PS. Przepraszam jeśli zadaje głupie pytania ale na prawdę jestem "zielony". W tym wypadku nie wiem, czy jest to powiązane z jakimiś ograniczeniami triala. ZABIERAM SIĘ ZA TUTORIALE.

Pol Kent:
Nie musisz. Możesz to zrobić np. 20 dnia triala kiedy będziesz już wiedział że go nie spiep**łeś  i nie chcesz zaczynać jeszcze raz.  ;)

MGGG:
Tak, bez opłaconego konta nie pograsz sobie na "poważnie". Żadna korporacja  nie przyjmie Cie w swoje szeregi, nie wstąpisz do milicji itd.

Po pierwsze, zapomnij od "darmowej" grze przez co najmniej 6-9 pierwszych miesięcy.
Po drugie, jak chcesz grać w EvE zieloną postacią by farmić kasę, to poświeć ten czas na zarobienie prawdziwych pieniędzy. Szkoda życia. EvE ma być rozrywką. Jakl uważasz inaczej, zapraszam do psychologa.
Po trzecie, jak opłacisz konto, zapisz się do Unseen Academy na 3-4 tygodnie. Jak ogarniesz podstawy gry, ruszaj w świat.
No i po czwarte, grind w Tibii dawał Ci przewagę nad innymi graczami; grindowanie ISKów w EvE, nic nie daje, jak nie będziesz potrafił ich wykorzystać.

Maciek26:
Ok, teraz z innej beczki. Czy jeśli założę konto trial to będę mógł aktywować je kluczem z platformy steam? Miałbym wtedy 51 dni w dość atrakcyjnej cenie.

PS. Trial konto również otrzymuje prezenty "świąteczne" z aktualnego eventu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej