Eve Online > Dyskusje ogólne
Inkruzje ? pytanko
Dziobak:
Witam
Tak się zastanawiam czy może znalazł by tu ktoś, zajmujący się farmieniem inkruzji, lub też mógł by polecić taką osobę, lub grupę osób trudniącym się tym zajęciem, może być nawet angielsko języczna, gdyż próbując samemu i czekając na dostanie się do jakiejś floty to wychodzi słabo :/ , lub jakiś inny przekonywujący sposób pozyskiwania isków.
pozdrawiam i wesołych
Phobeus:
Czym latasz na inkurzje?
Dziobak:
moge sie dopasowac :)
Doom:
Była jakiś czas temu społeczność incursyjna, która latała zorganizowanymi gangami względnei wolnymi od avoxerów i innych dresiarzy. Niestety zapomniałem jak goście się zwali. Zapytaj Sokolego Oka, on dawał mi na nich namiary
Phobeus:
--- Cytat: Dziobak w Grudzień 22, 2012, 21:02:40 ---moge sie dopasowac :)
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o to, że jeśli anonsujesz się na kanale inkurzyjnym ze statkiem, który nie jest preferowany na inkurzjach lub ma kompletnie zły fit, tech1 fit, czy zwykłe tech1 ammo, to szanse na zaproszenie do floty drastycznie spadają - zorganizowane grupy, które mają wysokie isk/hour ratio, dobierają ludzi z inkurzyjnego kanału w drugiej kolejności po swoim prywatnym kanale i wymagają konkretnego, dobrze sfitowanego statku.
Nie orientuję się jakie profesjonalne grupy obecnie latają na inkurzje bo sam nie latałem na nie od prawie roku, ale mogę pomóc jeśli chodzi o dobór statku/fitting.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej