Eve Online > Dyskusje ogólne

Budowa POS'a

<< < (6/10) > >>

observer:
Połatałem trochę po okolicy i wygląda na to, ze bez wardeca w hi nie da się okraść nawet porzuconej szpilki. Przy jakichś 30-40% moonów stoi sobie wyłączony small pos bez żadnych dodatkowych modułów i blokuje miejsce. Wolne miejsca jeszcze są, ale miałem z początku pecha przy szukaniu wolnego miejsca w systemie z 69-oma księżycami.
Jeszcze takie pytanie: czy trzeba mieć w corpie jakieś role żeby się dostać do własnego posa, czy jest to własność osobista?

Doom:
Potrzebne są role. Prywatnie anchorować można puszki. POS dla gry to jest korporacyjna własność

[VIDE] Herezja:
Swoją drogą to jedna z rzeczy, które CCP powinny szybko zmienić w systemie posów.
Pos jako struktura nie jest stacją, która jest czymś w cudzysłowu unikalnym.

W ogóle to stacja jako taka powinna należeć nawet nie do korpa ale ogólnie do ally.

KiFuso:

--- Cytat: KoMic w Grudzień 16, 2012, 01:20:57 ---\pokolenie, JA CHCE, tu i teraz...

--- Koniec cytatu ---

że co proszę? może jakoś umotywujesz swoją wypowiedzi, a nie rzucisz flejmowy bełkot który ni jak ma się do tematu.

Do samouczków dodali skanowanie, dodali też prostsze barki górnicze... niech to usuną, bo jak to może być, że w pierwszym dni można robić to co ktoś po 1-2 miesiącach skilowania - takie wnioski trzeba wyciągnąć z co niektórych wypowiedzi.

Łatwość dostępu do nowych ciekawych mini aspektów gry w EVE wychodzi tylko na dobre nowym graczom i pozwala im się bardziej sprecyzować w czym się chcą specjalizować, tym bardziej powinien to wiedzieć ktoś z UA.

SokoleOko:
O czym tu bić pianę - nie będzie żadnych modyfikacji istniejących POS-ów. Zapomnijcie o tym. Cały ten element rozgrywki będzie napisany od zera - pozostaje tylko pytanie czy doczekamy tego na wiosnę 2013 czy zimę 2013.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej