Eve Online > Dyskusje ogólne
Prezenty 2012
Doom:
Dobra pany, zamiast pyszczyć na siebie w śmiesznych rzeczach wyskakiwać z listy co który dostał od ccp mikusia? Bo mam wrażenie ze część paczek jest losowa
Leczymorda:
Vherokior probe ( special matar frig probe ) [btw nie wiem czemu skoro jestem caldari i posiadam jeszcze na tej samej stacji 2 herony ?] 1x carbon [wtf? po cholere mi szt węgla ? XD] , New Eden Soundbox + 3 kartki z zapisanymi sqadami tournamentu [ lol] , 1x female little helper [ to akurat podoba mi sie]
Doom:
Na liście brakuje mi implantu jednego z tej limitowanej seri.
Z tego co patrzyłem:
- fretka z fikuśną nazwą - poza nazwą nie różni sie niczym (ale szpan na kb że żadki zwież wiec podejrzewam gangi itp), rasa jak mi sie wydaje zależna jest od rasy pierwszej postaci założonej na koncie, niekoniecznie odbierjącej paczke
- implat z serii tych jakie dawali jakiś czas temu - tu nie wiem random czy jak fetka przypisane do ras
- książka i strony to chyba dostaja wszyscy
- u mnie losowym stufem na koncie którym odebrałem jest pierścień czy inna cholera i weterynarz (konto amarskie wiec zapewne z dedykacją dla zwierzątek pilnujących dzikusów odpowiedzialnych za polerowanie soczewek dział i dysz wylotowych silników na moich shipach >:D )
Raina Nives:
-Sukuuvesta Heron
-3x karta NEO
-1x Carbon
-Donut Holder
-Key Pass to Open the Door (?!)
-Replica Gallente Cruiser
-1x Genolution Core Augmentation CA-2
Jabolex:
Caldari dostał:
- Imicus fregata
-1x Genolution Core Augmentation CA-2
- A big red button
- Military experts and you
- shuttle piloting for dummies
4x One of twenty-seven different cards created for the first ever New Eden Open tournament of YC 114.
-Heron
public portrait: how to
3 x One of twenty-seven different cards created for the first ever New Eden Open tournament of YC 114.
-1x Genolution Core Augmentation CA-1
concordoken
Carbon
Boots.ini
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej