Eve Online > Dyskusje ogólne

Prezenty 2012

<< < (12/16) > >>

SokoleOko:
W tym artykule cytowano maile... i te maile były nieprawdziwe?

VonBeerpuszken:
Ktoś coś przekłamał, bo był tylko jeden, i nie mail tylko post na forum, i nie widziałem żeby ten jeden tłumaczył się niemożnością latania amarrskimi statkami...szczególnie że takiego wymogu tak na prawdę nie ma...
Chyba nie wziąłeś na poważnie tego co pisałem o RPG ?  ???

SokoleOko:

http://evenews24.com/2012/12/07/cva-provibloc-weakens/

--- Cytuj ---While I understand CVA’s history of RP’ing and the being addicted to Amarr ships that comes along with it, I have done my best to make people realise that some non-Amarr ships fulfill certain roles better in certain situations, or even for economically viable reasons. Other reasons was also the attraction that Providence has on (relative) newer EVE players and the need to lower the bar ship/skill wise while still trying to be as effective as possible. This has been a pain in the ass amongst some of the older FC’s (the so called War Hawks council). Nevertheless, Drake-fleets were always massively participated by everyone (according to xHj I’m holding the record for the most people in fleet and on CVA beta Mumble), despite the sh!tt!ng the War Hawks have been doing on these fleets, regardless of the solid results we have been getting.
--- Koniec cytatu ---

VonBeerpuszken:
Skoro wierzysz odpowiednikowi Faktu i Sperexpressu, twoja wola.
Ja bardziej wierze w post machnięty przez odchodzącego i żegnającego się z aliansem membera.
Rozumiem też że przalutjąc przez Provi raz czy dwa, poznałeś lepiej tu panujące nastroje niż ja. 

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 13, 2012, 16:44:04 ---Skoro wierzysz odpowiednikowi Faktu i Sperexpressu, twoja wola.
Ja bardziej wierze w post machnięty przez odchodzącego i żegnającego się z aliansem membera.
Rozumiem też że przalutjąc przez Provi raz czy dwa, poznałeś lepiej tu panujące nastroje niż ja. 

--- Koniec cytatu ---

Lol, proste pytanie - czy to jest cytat z maila korporacyjnego/aliansowego/postu na forum, czy nie? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej