Eve Online > Dyskusje ogólne

Prezenty 2012

<< < (4/16) > >>

Jabolex:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 11, 2012, 20:10:21 ---To ja poproszę przerobienie całego 0.0 na npc 0.0. Albo przynajmniej usunięcie npc'owych upgrejdów w systemach i wszelkich bridge'ów (posowych, tytanowych i bo)..

--- Koniec cytatu ---

Bo na pustyni będzie mieszkało więcej ludzi/hostów?, czy też skoro ja (już WhiteCat) nie mam to inni też nie będą mieli?
Bo nie rozumiem co to miałoby poprawić.

A nawiązując do topika co dadzą będzie fajnie bezużyteczne, jak w większości przypadków.
Choć ostatnio im się udało statki/książki/BPC.

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Grudzień 12, 2012, 20:49:38 ---Bo na pustyni będzie mieszkało więcej ludzi/hostów?

--- Koniec cytatu ---

Sov-space to pustynia. Zwykle w całym regionie jest kilka zaludnionych systemów, reszta stoi pusta. Za w NPC 0.0 zawsze jest ruchu i na każdej stacji ktoś mieszka i - co więcej - ma ochotę się bić.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2012, 20:51:52 ---Sov-space to pustynia. Zwykle w całym regionie jest kilka zaludnionych systemów, reszta stoi pusta. Za w NPC 0.0 zawsze jest ruchu i na każdej stacji ktoś mieszka i - co więcej - ma ochotę się bić.

--- Koniec cytatu ---

No to w czym problem, że takie życzenie świąteczne? (bo tego nie rozumiem)
NPC 0.0 już jest, są chętne hosty = eldorado dla PvPerów.
Więc o co chodzi ze zmienieniem reszty 0.0 w NPCland?
Za mało przestrzeni, za dużo ludzi jest w NPC regionach?
Jak latałem w GW to tłoku nie było. Ba w systemach bez stacji pustynia.

Prędzej zrozumiałbym potrzebę zrobienia NPC space "za zero".
Czyli HI - LOW (NPC 0) - ZERO - NPC 0 (w strategicznych rejonach) - tak aby na głębokim roamie/mieszkaniu było gdzie zadokować, naprawić się etc. Więcej "Stain regionów" na mapie.

WhiteCat:
Ty po prostu jesteś za tępy żeby zrozumieć, że w 0.0 ma być dużo PvP, a nie ma to być miejsce spokojne kerbirki? Czy może propaganda zrobiła Ci wodę z mózgu? Gdyby nie wasi protektorzy nie mielibyście szansy zamieszkać w 0.0. Zmiana sov 0.0 na npc pozwoliłaby wykorzystać te regiony do tego, do czego zostały stworzone, nie byłyby miejscem gdzie każdy, o ile wejdzie do odpowiedniego korpa, może sobie przylecieć i pokerbirzyć. Nie rozumiesz, że teraz to wszystko zawdzięczacie tępej masie która wlewa się do kolejnego regionu i uprawiając "safe PvP" każdy sukces rozdmuchuje do rangi wygrania II WŚ.
Ciekawe co robiłeś w tym Twoim npc 0.0 bo raczej za biciem się to nie przepadasz.

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Grudzień 12, 2012, 21:12:59 ---Jak latałem w GW to tłoku nie było. Ba w systemach bez stacji pustynia.

--- Koniec cytatu ---

Otwórz dotlana, spójrz na GW, a potem porównaj z Curse, Stain czy Syndicate.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej