Eve Online > Przedpokój

Powitanie

<< < (2/5) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Wilkq84 w Grudzień 12, 2012, 09:51:01 ---Na grę namówił mnie kumpel z  pracy. Nie mam PS3. Trochę więcej szczegółów:
w EVE zaczołem grać w listopadzie 2011 i grałem do kwietnia 2012. Reaktywowałem konto w listopadzie tego roku po zakupie książki "era empireum".

--- Koniec cytatu ---

A to ciekawe, mnie odstraszylo przeczytanie prologu... ;)

Witamy i polecamy sie w kwestii porad. Kim kolega chce byc? Bo sadzac po nazwie korporacji, na razie buddyjskim mnichem cwiczacym swa zelazna wole na kamiennych polach paskow, a to troche malo fascynujace zajecie.

Wilkq84:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 12, 2012, 11:24:00 ---A to ciekawe, mnie odstraszylo przeczytanie prologu... ;)

Witamy i polecamy sie w kwestii porad. Kim kolega chce byc? Bo sadzac po nazwie korporacji, na razie buddyjskim mnichem cwiczacym swa zelazna wole na kamiennych polach paskow, a to troche malo fascynujace zajecie.

--- Koniec cytatu ---
No cóż może i nie za ciekawe ale profitowe, co zważywszy na moją sytuację nie jest bez znaczenia. Jak nie można w realu to trzeba w wirtulalu na plex zarobić ;). A tak to próbowałem różnych zajęć. Załączam wykaz moich skili z eve mona, w sumie 8000000 SP.

[załącznik usunięty przez administratora]

Wihajster:

--- Cytat: Wilkq84 w Grudzień 12, 2012, 09:51:01 ---era empireum
--- Koniec cytatu ---
dobra?
ps. żeby nie był że offtop:

--- Cytat: Wilkq84 w Grudzień 12, 2012, 09:51:01 ---zaczołem
--- Koniec cytatu ---
za czołem? z aczołem? ..?

Wilkq84:

--- Cytat: Wihajster w Grudzień 12, 2012, 15:25:52 ---dobra?

--- Koniec cytatu ---

Dość przystępnie wprowadza w uniwersum eve, przy tym dość ciekawa fabuła.

Xarthias:

--- Cytat: Wihajster w Grudzień 12, 2012, 15:25:52 ---dobra?
--- Koniec cytatu ---
Z punktu widzenia osoby mającej jakieś pojęcie o świecie Eve i przy okazji oczytanej, to cienka jak dupa węża.
Przy okazji, Zysk obiecał mi kilka egzemplarzy promocyjnie do rozdania na Centrali, ale minął rok i tych książek ani widu, ani słychu... Polecieli w ch..., także ja tam zachęcał do kupowania tego badziewia nie będę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej