Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (11/23) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 22, 2013, 18:51:46 ---True that, w Guristasowie wychodziło 90-120 za Vindicatorem.

--- Koniec cytatu ---

"Zbierając złom z anomalek początkujący gracze z 2mln sp zarabiają 120 mln na godzinę to chyba tragedii nie ma."

Na pewno?

Tepes:
Ja mam 600k sp i noctisem zbieram po 100milionów na godzinę.

Pol Kent:

--- Cytat: WhiteCat w Lipiec 22, 2013, 19:36:04 ---"Zbierając złom z anomalek początkujący gracze z 2mln sp zarabiają 120 mln na godzinę to chyba tragedii nie ma."

Na pewno?

--- Koniec cytatu ---
Chłopaki, powtórzcie mu trzeci raz jak wyjdzie z szoku bo widać jego świat EVE wywrócił się o 180stopni  ;D

Doom:
Jak nic się nie zmieniło to jest to kasa pokazywana jako wartość ładowni, wyliczana na nie mam pojęcia jakiej podstawie. Ten loot to najpierw trzeba sprzedać  co czasem jest problematyczne ze względu na złośliwość spawnowanych wh, no i nie ma gwarancji ze tyle się dostanie (chyba że Korte od czasów 7p jeszcze sie nie wyleczył z dobroczynności wobec młodych :P ). Niemniej dzięki noctiosom młodzik ostro może sobie zarobić, zbierając po starszych, sporo lepiej niż noob drakiem czy innym bc na paskach, albo najniższych "najłatwiejszych" anomalkach.
Raz jak młody poleciał na taką anomalkę to musiałem palić wrotki do neigo lotniskiem żeby najpierw mu wypompować draka któremu już armor trzeczał, potem wybić taklerów a na koniec mieć stan podzawałowy bo warp wbił lotnisko w jakieś ruiny, a w tym moemencie intel zaczął wesoło błyskać hostami 3 systemy dalej....

Rash'kan:

--- Cytat: WhiteCat w Lipiec 22, 2013, 19:36:04 ---"Zbierając złom z anomalek początkujący gracze z 2mln sp zarabiają 120 mln na godzinę to chyba tragedii nie ma."

Na pewno?

--- Koniec cytatu ---

No na noctisa nie trzeba chyba więcej?
Musisz miec tylko kolegę co klepie akurat anomki :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej