Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Royal Production LTD
NagashO:
Witam,
chciałbym się zorientować czy zgłoszenia i zapytania można kierować na maila? bo już 2 wysłałem i nie mam odpowiedzi.
Pozdrawiam
Isengrim:
--- Cytat: NagashO w Czerwiec 07, 2013, 11:19:28 ---Witam,
chciałbym się zorientować czy zgłoszenia i zapytania można kierować na maila? bo już 2 wysłałem i nie mam odpowiedzi.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Siedzimy u Testów w 0.0, w regionach Fountain & Delve
--- Koniec cytatu ---
Proponuję już raczej do Goonsów pisać te podania. :P
Pol Kent:
--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 07, 2013, 11:40:33 ---Proponuję już raczej do Goonsów pisać te podania. :P
--- Koniec cytatu ---
Takie to pewne? Czy zwyczajnie skórę na niedźwiedziu dzielić chcesz.
Isengrim:
--- Cytat: Pol Kent w Czerwiec 07, 2013, 12:41:37 ---Takie to pewne? Czy zwyczajnie skórę na niedźwiedziu dzielić chcesz.
--- Koniec cytatu ---
Trolluję trochę. Ale tak czy inaczej na miejscu kolegi nie pchałbym się na razie do industrialnego korpa żyjącego u TESTów, bo raczej sobie przez najbliższych parę tygodni nie poprodukuje, niezależnie od tego kto tę wojnę wygra.
A i sorry, wydawało mi się że to dyskusja a to main topic.
sztosz:
Ja siedzę w Delve, wczoraj wieczorkiem do nas wpadł 1 neut nie dość że nie goon, to zobaczyłem go w systemie po kilku minutach dopiero, kiedy już dawno mógł mi na głowę spuścić co tam tylko chciał. Maina miałem na pasku, a altem grałem w durną hackingową gierkę. Przez cały czas ataków w SMEB i raomów goonów spadł mi noctis i to przez przypadek (własną głupotę), bo alta zostawiłem na gacie, zapomniałem warpnąć na stację i wisiał na tym gacie dobre kilkanaście minut zanim go ktoś rąbnął.
Wielkie słowa, wielka propaganda, wielkie bitwy, ale ogólnie w naszym kurwidołku to cisza i spokój. Większym problemem była inkruzja niż gooni :-X
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej