Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Royal Production LTD

<< < (4/23) > >>

tianan:
miałem dzisiaj ciekawą rozmowę z rekruterem w któej stwierdziłze są rentierami aby uniknąć cta a zaraz potem zarządał kb stats:P

Skeer:
Mogło chodzić o sprawdzenie, czy nie jesteś awoxerem albo pvperem, który może ściągnąć na korp kłopoty swoją aktywnością ;)

dr korte:
W celu sprostowania trolla Tianan.

Rozmowa wyglądała tak:

10:31 T.-  tak z ciekawosci jestescie rentieram iczy pelnym memberem
12:47  Dr Korte - Jesteśmy rentierami, inaczej nie można mieć systemów na wyłączność. Latanie na CTA też nas nie bawi. Pvp latamy w innym korpie.
13:00 T. -  nie weidizalem ze zombiaki maja rentierow. na jakich zasadach  rekrutujecie?
13:01 Dr Korte - na podstawie rozmowy na ts api i kb
13:36 T. ok jestem rozbrojony rentrierzy domagaja sie kb. n ocoz powodzenia
13:49 Dr Korte - nie zrozumiałeś, kb sprawdzamy tylko w celu ustalenia czy nie walczysz / walczyłeś przeciwko nam...

Dla mnie temat zamknięty.
O Panu T. raczej nie ma co się wypowiadać.

WhiteCat:
LoL, a co to robi, że walczą przeciwko Wam? Równie dobrze mogą samymi altami przejść do jednego korpa i bez kb dostać się jako rentierzy.
A właśnie, połowa dzisiejszego HBC jeszcze parę miesięcy temu walczyło przeciwko TESTom ;) Zresztą PvP w HBC to raczej powód do śmiechu :)
Inna sprawa, że wybór Zombie jako masterów nie jest dobrym rozwiązaniem, w końcu okradają korpy i kradną stacje ;)

tianan:
czuje się niedoceniony jako troll:P obiecuje poprawę btw 3/4 eve kiedyś walczyło przeciwko HBC wiec bzdurny wymóg ten kb jak dla rentierow:p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej