Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (20/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 12:43:51 ---Zastanowiłeś się kiedyś dlaczego armor tank nie nadaje się do roamowania? Podpowiem - bo nie odrasta sam z siebie jak shield.

Bo raty ZMIENIAJĄ cele. To miałem na myśli piszą o rozkładaniu aggro. Parę postrzela w jeden cel, parę w inny, potem zmienią. Zresztą, w gangu możesz zawsze odwarpować (żeby zgubić aggro) i wrócić. A teraz wyobraź sobie jako to działa gdy jesteś sam.

--- Koniec cytatu ---
Po co seobie wyobrażać? Zapytaj tego Goona  :P
http://kb.yulaifederation.net/?a=kill_detail&kll_id=38328

Doom:

--- Cytuj ---Czym innym jest tankować frytką jednego BS-a, a czym innym jest wziąć na klatę 10 ratów w shipie, który ma 10k shielda z resami poniżej 50% na wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Co prawda liczby dwucyfrowej w pve nie osiągnąłem w null, ale u nas raty trzymają full agro na celu niezależnie ile osób robi dany saite, na szkoleniu w akademi jak poleciałem z kadetami na misje też z tego co wiem cały czas agro trzymało jeden cel pomimo tego że dochodziły nowe spawny cel był zmieniany itp ale primary zawsze był jeden nasz statek

--- Cytuj ---Zastanowiłeś się kiedyś dlaczego armor tank nie nadaje się do roamowania? Podpowiem - bo nie odrasta sam z siebie jak shield.
--- Koniec cytatu ---
http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Special:Search?search=armor+repair&go.x=0&go.y=0&go=Go

SokoleOko:
Rozumiem, że zawsze będziesz wklejał już jednego maila?

A byłeś tam? Wiesz ile w tym momencie było ratów na gridzie? A czy my w ogóle wiemy czy to było na anomalce (bo mogło być na belcie, gdzie jest mniej ratów albo w miejscu zgoła otwartym)?

--- Cytat: Doom w Grudzień 09, 2012, 12:49:27 ---Co prawda liczby dwucyfrowej w pve nie osiągnąłem w null, ale u nas raty trzymają full agro na celu niezależnie ile osób robi dany saite, na szkoleniu w akademi jak poleciałem z kadetami na misje też z tego co wiem cały czas agro trzymało jeden cel pomimo tego że dochodziły nowe spawny cel był zmieniany itp ale primary zawsze był jeden nasz statek

--- Koniec cytatu ---

To było po patchu?

Jak walczyliśmy po patchu gangiem vs. te carriery to każdy z nas miał full aggro przez ok. minutę, po czym raty zmieniały cel.

I lol - z pewnością solo można się naprawić remotką, a fitowanie bufora + repki od zawsze miał sens. Ech, zlituj się...

Doom:
No właśnie. Full agro przeskakuje, z różną częstotliwością ale cały czas wszystko wali w jeden cel. Karność której podejrzewam pozazdrościć może ratom nie jeden fc wkurzony o to jak flota mu wykonuje rozkaz primary :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 12:52:56 ---Rozumiem, że zawsze będziesz wklejał już jednego maila?

A byłeś tam? Wiesz ile w tym momencie było ratów na gridzie? A czy my w ogóle wiemy czy to było na anomalce (bo mogło być na belcie, gdzie jest mniej ratów albo w miejscu zgoła otwartym)?

I lol - z pewnością solo można się naprawić remotką, a fitowanie bufora + repki od zawsze miał sens. Ech, zlituj się...

--- Koniec cytatu ---
A wiesz co to jest PRZYKŁAD?
Taka fachura i nie wie  ze Centus i tym podobne na paskach nie występują?
Bufor i repka to fail? Ech...zlituj się... standardowy fit np. pilgrima wedle ciebie jest bez sensu?
Czyli tak opłakiwany przez ciebie niedawo Ancillary booster na extenderze też jest bez sensu?
Ah...zapomniałem że prawdziwy pro tankuje tylko buforem. Tylko dlaczego tak płakałeś na nerfa tego boostera?..... :-X

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej