Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (13/89) > >>

sneer:
nie wiem czy to nie ma sensu ...
a nawet widze w tym pewien sens

na gridzie można obiekty podzielic na kategorie
drony
frejki
cruzy / battlezruzy
bsy
capitale

albo ai ma zapisane klasy albo ocenia sygnature ... choc stawialbym na klasy
 primary dla ai jest klasa ta sama do której nalezy rat

jesli na gridzie sa npc wszystkich kategorii to jesli vaga wpadnie na bs-a na anomalce to pewnie  dostanie na pysk wszystkie cruzy i wszystkie frejki które nie beda mialy dronek do bicia
jesli na gridzie w anomalce siedzi carrier .... to mozliwe ze wszystkie raty skieruja sie na wlatujących / kwestia co rat robi jak nie ma celu jego wielkosci a sa oczko wyzej i nizej .....
przypuszczalnie jesli na anomalke wpadnie frejka to bedzie miala na sobie tylko fregaty npc i fregaty npc jeszcze pomogą mordulcowi wyczyscic drony  :D
speedy stilletoo nie bedzie mialo problemów tankowac rattera ani malych npc a npc frygi zdejmą drony ....
pomyslcie ludzie
to nie moze byc rocket science
przecież jesteście tacy zajebiści ....

p.s. dla wiekszosci pilotów jakich znam / zeby bylo jasne ze zabija rattera jak go znajda / kill na anomalce to zaden kill , chyba ze bogato dropnie , a celów szukają gdzie indziej
ale to juz zupelnie prywatna uwaga

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Nitefish w Grudzień 08, 2012, 21:50:40 ---Nie chodzi o płacz tylko o bezsens zmiany aggro ratów.

--- Koniec cytatu ---
Nie jest to taki bezsens, bez przerwy się czyta że pve jest z dupy (bo jest  :P) że kerbirka powinna być trudniejsza itp....ale jak zostaje wprowadzona jakaś zmiana to już jest płacz.
Jak ktoś wcześniej wspomniał, Sleepery od początku takie były, jakoś to nikomu nie przeszkadzało.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Grudzień 08, 2012, 21:58:43 ---Odnosząc się do Twojej definicji 'pro' pvp ten koleś spełnia wszelkie kryteria.
-Afterburner
-Probe Launcher
-Na większości killi nie z CTA są raty/ 1-2 Falcony

Samobój.

--- Koniec cytatu ---
Ty chyba kompletnie nie rozumiesz tego co czytasz  :-X
I co z tego że spełnia te warunki?
Czy ja go wychwalam? Piszę gdzieś że jest świetnym mordulcem itp?
Sorry, ale wyskoczyłeś z tym postem jak Filip z konpii...prawdopodobnie indyjskich  :-X

Nitefish:

--- Cytat: sneer w Grudzień 08, 2012, 21:59:48 ---...
speedy stilletoo nie bedzie mialo problemów tankowac rattera ani malych npc a npc frygi zdejmą drony ....
pomyslcie ludzie
to nie moze byc rocket science
przecież jesteście tacy zajebiści ....
...

--- Koniec cytatu ---

Czyli speedy stiletto tankuje speedem rattera i ma drony na npc frejki? Coś mi się tu kupy nie trzyma...

Doom:

--- Cytuj ---jesli na gridzie sa npc wszystkich kategorii to jesli vaga wpadnie na bs-a na anomalce to pewnie  dostanie na pysk wszystkie cruzy i wszystkie frejki które nie beda mialy dronek do bicia
--- Koniec cytatu ---
Na anomalce jest agro swich zero jedynkowy. Wszystko agruje mi jeden cel zawsze, czasem tylko frytki jak dolecą prubują bić sie z dronami
Na plexach frytki npc strzelały mi do dron nie puszczając mnie z tacla...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej