Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Doom:
--- Cytuj ---Teraz najbardziej mnie boli ta zmiana z aggro dronek bo mój ulubiony ship stał się bezużyteczny do polowań. Mam nadzieję, że się z tego wycofają bo to szczyt debilizmu żeby insta ujebać dronkowce.
--- Koniec cytatu ---
Jakoś z drakiem ludzie też sie pieklą a inni cieszą ryja. A przypomne że draka i chgw jak dużą grupę statków czeka jeszcze druga faza nerfu w postaci ujebania shield tankowych modułów bo jak to jeden z devsów napisał "kadłub jest dobry problem jest w modułach"
Mnie ta zmiana cieszy bo trzeba teraz myśleć nawet na pve. Koniec kuźwa bezmuzgiego afczenia itp. A dron uzywać się da. Trzeba tylko miec oczy na ekranie z grą a nie z gazetą
Jabolex:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2012, 14:01:25 ---Raciarkę ubijesz wszystkim ;)
--- Koniec cytatu ---
No to wstyd Panowie ProPVPerzy od zabijania RACIAREK.
Niech nam żyje nowe AI NPCów. (jak ja go (jednak) nie cierpię... 4x musiałem spadać z grida...)
Hip, Hip, Hurra - na pohybel zabijaczom raciarek.
Żart czy nie żart - wybór należy do Ciebie.
Dux:
Chciałem tylko nieśmiało zwrócić uwagę, widząc do czego dyskusja zmierza, że ten kill jest z początku bieżącego roku, czyli jeszcze sprzed Inferno nawet, a o Enyo, tfu Retribution nie wspominając :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Grudzień 12, 2012, 14:12:33 ---Chciałem tylko nieśmiało zwrócić uwagę, widząc do czego dyskusja zmierza, że ten kill jest z początku bieżącego roku, czyli jeszcze sprzed Inferno nawet, a o Enyo, tfu Retribution nie wspominając :P
--- Koniec cytatu ---
Oj...ale przeca przestało juz dawno chodzić o najnowsze AI ratów, teraz tematem jest "pilgrim, jako statek do dupy".
Jakby to czy jest do dupy, czy nie jest miało jakiekolwiek znaczenie...
Goomich:
--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2012, 13:04:12 ---Przypomniałem sobie o co chodziło.
Efekt skoku na cyno itp, jest prawie taki jaki był kiedyś :P
--- Koniec cytatu ---
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej