Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (7/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Grudzień 08, 2012, 17:32:52 ---Jakoś nikt nie robił z tego problemu jak sleepery tak robiły w wh...
Że w moich oczach jest równie sensowna jak pewnie w twoich moje żądania oddania starego rattelsnaka, ewentualnie dania pirackiej linii statków rakietowych, oraz wyjebania z ccp na zbity pysk gościa odpowiedzialnego za tą zmianę.

Zepsuli ci zabawke i teraz masz focha na cały świat

--- Koniec cytatu ---
Bo na tym panie dzieju polega propefauperstwo - jak odsztrzelisz małobronnego raciarza z pomocą ratów to jesteś gość i wogóle pefauper pełną gębą... gorzej gry napotkasz pewne trudności typu opisywany "straszliwy peoblem"... wtedy CCP zabija gre, pefauper znów jest pokrzywdzony...normalnie taka sierotka Marysia obrzygana przeciwko której jest całe EVE, a przede wszystkim te wredne paskudne kerbiry które bezczelnie ubić się nie dadzą...
Dlaczego psia mać nigdy się nie czyta płaczów zawodowych kerbirów że będzie im trudniej racić/uciec/obronić się/cokolwiek innego, tylko przy każdym paczu jęki i biadolenie ludzi którzy kreują się na największych tffardzieli kosmosu?
Argument że CCP robi wszystko żeby dopieścić kerbirów można sobie odpuścić, nie trafi do mnie bo to część tego biadolenia.
Parafrazując pewien dowcip:
-patrz synku, jak będziesz cierpliwy, będziesz się uczył, skillował odpowiednie umiejętności, pewnego dnia i ty zostaniesz pefauperem jak tatuś
- tatusiu...ale ja nie chcę być beksą....

--- Cytat: Doom w Grudzień 08, 2012, 17:43:26 ---I tu docieramy miejsca przez które nie możemy się dogadać. Nie nazwę pvperem brudasa lecącego w jakimś pordzewiałym klejonym taśmą rzęchu.....

--- Koniec cytatu ---

To nie wiesz że prowizorki na taśmę trzymają najdłużej ?  ;D

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2012, 17:39:31 ---Różnica między nami jest taka, że Tobie zepsuli jednego shipa, a PvPerom - gameplay. F1 pusherzy różnicy nie poczują. N-ty raz okazuje się, że "blob > else".

--- Koniec cytatu ---
Heh, kolejna fobia Sokoła  ;D do niedawna całym złem byli kerbiry z hiseka
Latanie w gangu w większości sprowadza się właśnie do takiego puszerstwa, latasz w gangach sporo... rozumiem że ty ciskasz tylko mysz albo inne F?

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Grudzień 08, 2012, 17:43:26 ---I tu docieramy miejsca przez które nie możemy się dogadać. Nie nazwę pvperem brudasa lecącego w jakimś pordzewiałym klejonym taśmą rzęchu, który twierdzi ze leci na pvp a ofiar szuka na anomalkach. To jest kurwa zwykły dresiarz minimalnie mniej zasługujący na 9mm w potylicę od takiego co w high secu uprawia grifting wobec noobów

--- Koniec cytatu ---

Lecę sam, w shipie za pół bańki. Nie mam scouta, nie mam cyno, nie mam falcona i logi za plecami. Wpadam do systemu, może kogoś złapię, niemniej na localu jest zwykle co najmniej paru gości. Mogą wydokować w dowolnych statkach. I co, naprawdę uważasz, że to ja mam przewagę?

EDIT: Puszek, wybacz, ale nie mam zamiaru dyskutować z Tobą. Nie używasz żadnych argumentów, tylko walisz w kerbirski bębenek.

Nitefish:
Normalnie już nie mam siły czytać twojego pierdaczenia Puszek. Ciągle piszesz to samo o złych propefauperach i dobrych kerbirach.
Ja wiem Puszek, że ty wolisz coś zblobować z kolegami z CVA albo zatłuc thrashera w 10 dla bezpieczeństwa. Ale to nie znaczy, że każdy ma się bawić w ten samo sposób.

Anomalki są fajnym sposobem na wyspawnienie bitki, a nie tylko do odstrzału kerbirów. Każdy kerbir po pierwszym odstrzale czegoś się przynajmniej nauczy.

Null sec musi się czymś różnić od hiseca, tu ma być niebezpiecznie jeśli się sam nie obronisz. Profity z mieszkania w null są adekwatnie większe niż z hiseca przecież.

Może jeszcze niech check-iny na gejtach włączą żeby było wiadomo jaki fit ma przelatujący statek. Jeśli dla Was za trudne jest spoglądanie na local to może... hmm... Farmville na Fejsie?

Trzeba być na prawdę ograniczonym, żeby nie kumać tego co ta zmiana za sobą niesie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2012, 17:57:17 ---
EDIT: Puszek, wybacz, ale nie mam zamiaru dyskutować z Tobą. Nie używasz żadnych argumentów, tylko walisz w kerbirski bębenek.

--- Koniec cytatu ---
A jakie argumenty można wysunąć naprzeciw płaczom i żalom ?
Wiesz co nas różni? Ja sie szybko adaptuję do nowych realiów? Gdy przstaje działać jakaś taktyka której do tej pory używałem, szukam nowej, a nie drę szaty i wyżalam się publicznie jak to mi CCP odebrało chęć do gry.

@Nitefish
Kurde, jak Ty mnie niesamowicie znasz, normalnie jestem pełen podziwu...
Szkoda tylko że z niczym nie trafiłeś, panie niedoszły Holmes  ;D
Ale wytłumaczę ci jedna rzecz, chodzi o nazewnictwo. Otóż, są kerbiry, którzy mnie ani ziębią, ani grzeją, a już tym bardziej nie są tymi dobrymi.... są też pvperzy, ludzie którzy na ogół strzelają na prawo i lewo, czy w gangu, czy w blobie, czy solo, wszystko zależy od sytuacji, ale po prostu strzelają a nie lansują sie na nie wiadomo kogo. I są właśnie propefauperzy którzy są kompletną odwrotnością pvperów - owszem, strzelają, ale tylko i wyłącznie do tych pogardzanych kerbirów, lansują się na wuj wie kogo, a beczą za 10 kerbirów jak jest coś nie po ich myśli.

Theronth:

--- Cytat: Doom w Grudzień 08, 2012, 17:43:26 ---I tu docieramy miejsca przez które nie możemy się dogadać. Nie nazwę pvperem brudasa lecącego w jakimś pordzewiałym klejonym taśmą rzęchu, który twierdzi ze leci na pvp a ofiar szuka na anomalkach.

--- Koniec cytatu ---
PvP to każda interakcja gracz vs gracz z użyciem broni, czy naprawdę ciężko to zrozumieć?

Co do postu Puszka to powtórzę co napisał Nite: dlatego w 0.0 nie ma CONCORD-u, bo nagrody są większe, więc powinno być jakieś ryzyko związane z ich zbieraniem.

--- Cytuj ---Argument że CCP robi wszystko żeby dopieścić kerbirów można sobie odpuścić, nie trafi do mnie bo to część tego biadolenia.
--- Koniec cytatu ---
Kiedy ich dopieszczanie stanowi świetną inwestycję! W końcu kim jest lwia część CVA, HBC i CFC jak nie kerbirami z okazjonalnym CTA?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej