Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (60/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: HammerSnake w Grudzień 12, 2012, 12:26:36 ---Że niby co trzeba ogarnąć i co można zdziałać? Jak piszesz to pisz konkretnie a nie blubry marketingowca z jita. Statek jest prosty jak budowa cepa nie ma co koloryzować, co trzeba ogarnąć chyba więcej przycisków niż f1? :P

Na takiej zasadzie można powiedzieć, że każdy statek jest zajebisty w odpowiednich rękach, tylko ofiara musi siedzieć w określonym statku w określonym ficie.

Patrząc na twoje kille z początku roku to jedyne solo to jaja i noobshipy, a gdzie teoria z latającymi corami, które przełączasz na combaty? W krainie mlekiem i miodem płynącej gdzie każdy carebear jest na wyciągnięcie ręki. Chyba trochę tych solo killów powinno wpaść w pilgrimie? ::)

--- Koniec cytatu ---

Zieeeeeeew!!!! ziewnąl se puszken czytając debilną i nieudolna zaczepkę.
Zapisz sie na inne forum jeśli chcesz "dyskusji" na temat wyższości bożego narodzenia nad wielkanocą.
Bądź poza tym konsekwentny i zalinkuj mój kb, zawstydź mnie  ;)

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 12, 2012, 12:20:46 ---Webów i TP.

--- Koniec cytatu ---

Ech, my bad. Faktycznie. Chodziło mi raczej, że nikt nie jammuje, dampuje czy tracking disruptuje ratów :)

OK, więc niech raty reagują na weby i paintery. Dorzućmy do tego jakies resebo czy tracking linki. Ale niech to nie będzie na zasadzie "zajebać cokolwiek co odpaliło jakikolwiek e-war na gridze", bo to nie jest zbyt "inteligentne" ;)

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 12, 2012, 12:36:44 ---Zieeeeeeew!!!! ziewnąl se puszken czytając debilną i nieudolna zaczepkę.
Zapisz sie na inne forum jeśli chcesz "dyskusji" na temat wyższości bożego narodzenia nad wielkanocą.

--- Koniec cytatu ---

Ile osób musi Cię jeszcze poprosić o to, żebyś napisał coś konkretnego i weryfikowalnego zanim przestaniesz ziewać?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 12, 2012, 12:38:52 ---
Ile osób musi Cię jeszcze poprosić o to, żebyś napisał coś konkretnego i weryfikowalnego zanim przestaniesz ziewać?

--- Koniec cytatu ---
Mniej więcej tyle ile ciebie o to samo?  ;D
Heh, zajebistyczna sprawa znowu wynika, opluć jakiś głupi statek i wykazać jaki jest do bani bo....Puszken nim lata  ;D
Wy na prawdę jesteście dorośli?  ;D

Doom:

--- Cytuj ---Ech, my bad. Faktycznie. Chodziło mi raczej, że nikt nie jammuje, dampuje czy tracking disruptuje ratów
--- Koniec cytatu ---
Krótko po wprowadzeniu WH, poprowadziłem niewielką grupę SHCK do zabawy na anomalkach sleperowych. Uzliśmy wtedy dronek ecm, bo były tani a chcieliśmy sprawdzić czy zadziałają. Działały. Sleepery agrowały całością jeden cel, za wyjątekim jednego dwóch z  tych wokoło których puszczaliśmy te dronki :P
Wyprawa była jednorazowa, jak skończyły nam się hornety, skonczyły się też anomaki (zostały scanowalne saity) zwineliśmy majdan i zabraliśmy się do domu.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2012, 12:52:36 ---Krótko po wprowadzeniu WH, poprowadziłem niewielką grupę SHCK do zabawy na anomalkach sleperowych. Uzliśmy wtedy dronek ecm, bo były tani a chcieliśmy sprawdzić czy zadziałają. Działały. Sleepery agrowały całością jeden cel, za wyjątekim jednego dwóch z  tych wokoło których puszczaliśmy te dronki :P
Wyprawa była jednorazowa, jak skończyły nam się hornety, skonczyły się też anomaki (zostały scanowalne saity) zwineliśmy majdan i zabraliśmy się do domu.

--- Koniec cytatu ---
Chyba jedyne EW które nie działa na NPCe to neutralizery, bo nawet vampirki fajnie działają.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej