Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (58/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 12, 2012, 11:26:37 ---No wlasnie widzialem jakies takie wynalazki w stylu Pilgrim z DDA i Ancillary. Ale to wydaje mi sie jeszcze bardziej badziewne niz standardowy Pilgrim z repka czy Dual Drive z plyta a'la Finis Terrrae. Am I right?

--- Koniec cytatu ---
Ancillary sprawdziłby sie w miarę, gdyby pilgrim miał oryginalnie więcej tarczy, można by było to poprawić rigami itp, z trzema DDA ma wtedy około 400 dpsa, co juz nie jest tragiczne. Ale w przypadku gdy ma niecałe 950 tarczy to nie ma najmniejszego sensu.

Isengrim:
:( a ja go tak lubie. Moze jak TD zaczna dzialac na missle to sie do czegos wiecej przyda. :)

Zakalve:
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=178824&p=4

Ktos sledzi watek? Generalnie chyba negatywnie o zmianie AI sie wypowiadaja... Jednak nie z powodu solo pvp...

Myslicie, ze cofna ta zmiane w kierunku starej, dla mnie dobrej mechaniki? :)

Doom:
A ile razy CCP wycofało się z contentu dotyczącego mechaniki gry jeśli już raz zaimplantowało go na TQ?
Zmiany zapowiadane czasem były odszczekiwane po fazie sisi, ale te co weszły na TQ? chyba raz sie coś takiego zdarzyło odkąd gram, ale nawet nie jestem w stanie sobie przypomnieć czego dotyczył problem

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Grudzień 12, 2012, 11:44:52 ---:( a ja go tak lubie. Moze jak TD zaczna dzialac na missle to sie do czegos wiecej przyda. :)

--- Koniec cytatu ---
Cos tam przebąkiwali o wprowadzeniu TD na missile... co z tego wyjdzie obacymy  ;)
Pilgrim w odpowiednich rękach jest wrednym stateczkiem, ma parę wad, ale jak się go ogarnie to może sporo zdziałać, i nie tylko stawiać cyno  :P

--- Cytat: Zakalve w Grudzień 12, 2012, 11:53:58 ---https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=178824&p=4

Ktos sledzi watek? Generalnie chyba negatywnie o zmianie AI sie wypowiadaja... Jednak nie z powodu solo pvp...

Myslicie, ze cofna ta zmiane w kierunku starej, dla mnie dobrej mechaniki? :)

--- Koniec cytatu ---
Bardziej niż wątpliwe, szczególnie że przez długi czas CCP było naciskane na urozmaicenie PVE...więc urozmaicili  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej