Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Nitefish:
No to właśnie jak przybyła pomoc to co, raty zamiast dokończyć kerbira biją w pomoc?
Tu nawet nie chodzi o ułatwienie "solo pvp experience" ale o niezabijanie go. Często w null to właśnie anomalki są do wyspawniania bitek, a teraz dupa.
Skeer:
Well.
NPC AI jest teraz nielogiczne.
Jeżeli flota NPC nie może przebić tanka 1 gracza, to dlaczego atakuje innego gracza, który im POMAGA złamać tanka? W myśl zasady, że wróg mojego wroga jest moim przyjacielem raty powinne wręcz pomagać pvperowi w zabiciu raciarki.
No ale póki tak jest, to szykuję dreada do przerzucenia w okolice period, żeby wrzucić na anomalkę i mieć szansę zabić carriera i przeżyć ;)
Doom:
Jakoś nikt nie robił z tego problemu jak sleepery tak robiły w wh...
--- Cytuj ---A co sądzisz o proponowanej przeze mnie modyfikacji?
--- Koniec cytatu ---
Że w moich oczach jest równie sensowna jak pewnie w twoich moje żądania oddania starego rattelsnaka, ewentualnie dania pirackiej linii statków rakietowych, oraz wyjebania z ccp na zbity pysk gościa odpowiedzialnego za tą zmianę.
Zepsuli ci zabawke i teraz masz focha na cały świat
SokoleOko:
Różnica między nami jest taka, że Tobie zepsuli jednego shipa, a PvPerom - gameplay. F1 pusherzy różnicy nie poczują. N-ty raz okazuje się, że "blob > else".
Doom:
I tu docieramy miejsca przez które nie możemy się dogadać. Nie nazwę pvperem brudasa lecącego w jakimś pordzewiałym klejonym taśmą rzęchu, który twierdzi ze leci na pvp a ofiar szuka na anomalkach. To jest kurwa zwykły dresiarz minimalnie mniej zasługujący na 9mm w potylicę od takiego co w high secu uprawia grifting wobec noobów
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej