Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (49/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 11, 2012, 12:31:37 ---
No dobrze - w 0.0 łapiesz ludzi na:

- anomalkach
- pod stacjami
- na gejtach

--- Koniec cytatu ---
SSach i complexach, w NPC null na misjach.

Centurion:
Trzeba by sprawdzić jak jest z tymi dronami i ewarem...
Jakby raty z automatu agrowały dronki ec to by było w miarę ok, wypuszczanie na anomce na ratera pojedynczo dronki ec, żeby zbierały całe agro i ginęły ku chwale killa ;)

Najbardziej to mnie wpienia to całe agro pod kątem ceptorków, kto trzymał kiedykolwiek lotnisko (ogarnięty pilot, który wie, że na cepa należy wyrzucić warriorki) czekając aż gang doleci przez 2j wie, że nie jest to takie hop siup i zazwyczaj na styk. W tej chwili niewykonalne imho, albo gang jest od razu za gejtem albo zapomnij.

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Grudzień 11, 2012, 12:33:27 ---Na pasku dps ratów jest pomijalny.

--- Koniec cytatu ---

Niestety nie jest pomijalny dla statku gościa który przyleciał postrzelać się z kwadracikami. Jaki ten dps by nie był, będzie wchodził, a kitować sie go nie da. Mało solowałem po sov 0.0, bo jb i cyno doprowadzało mnie do pasji, głównie w npc. Łapałem na bramie lub pasku i... W 80% przypadków moja ofiara albo przeskoczyła przez bramę, albo przyleciała pomoc zanim przebiłem sie przez tank (możliwe że to charakterystyka npc, gdzie ludzie są zżyci i sobie pomagają). Koniec końców niedoszła ofiara odwarpowywała po statek pvp, a w tym czasie ja zmagałem się z back upem. Jeżeli łapiesz ratera sfitowanego na pve to raty go co najwyżej klepią delikatnie po pleckach.

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 11, 2012, 12:42:13 ---SSach i complexach, w NPC null na misjach.

--- Koniec cytatu ---

No oczywiście. Bo przecież sfitować expanded probe launcher to jak splunąć. Najlepiej jeszcze mieć dual ASB i ten probe launcher - i wyskanujesz gościa na misji/plexie/SS, i raty wytankujesz, i mieszkanie tym posprzątasz... oh wait.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 11, 2012, 13:05:46 ---No oczywiście. Bo przecież sfitować expanded probe launcher to jak splunąć. Najlepiej jeszcze mieć dual ASB i ten probe launcher - i wyskanujesz gościa na misji/plexie/SS, i raty wytankujesz, i mieszkanie tym posprzątasz... oh wait.

--- Koniec cytatu ---
Przeciez każdy wie że solo to JEDEN statek dps'owy + linki + prober/scout + falcon + logistyk w razie czego. Dobrze też mieć back up na tytanie..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej