Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
Doom:
Odpowiem tak jak jaśnie pr0 pevaperzy odpisywli na moje wściekanie o HM.
Deal with it.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Grudzień 08, 2012, 16:49:04 ---Odpowiem tak jak jaśnie pr0 pevaperzy odpisywli na moje wściekanie o HM.
Deal with it.
--- Koniec cytatu ---
Sam uważam, że ten nerf zabił całą kategorię statków i wzruszam nad tym ramionami tylko dlatego, że mam latać czym innym.
A co sądzisz o proponowanej przeze mnie modyfikacji?
Nitefish:
HM były przegięte i to zdrowo. Albo powinni zboostować inne bronie dalekiego zasięgu np. bezużyteczne beamy albo obciąć nieco HM. Jak dla mnie niepotrzebnie obcięli im dps ale to inna sprawa.
AkKurat zmiana jaką proponuje Sokół jest ok, bo ma sens. Teraz wychodzi na to, że raty które były napieprzane przez 4h przez jednego ziutka od razu rzucają się na kogoś innego kto się pojawia w pobliżu zostawiając swojego oprawcę :P
GlassCutter:
Ryba, a Ty byś nie przerzucił dps'u na inny cel gdybyś od 4h nie mógł sie przebić przez primary? ;)
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 08, 2012, 16:59:27 ---Sam uważam, że ten nerf zabił całą kategorię statków i wzruszam nad tym ramionami tylko dlatego, że mam latać czym innym.
A co sądzisz o proponowanej przeze mnie modyfikacji?
--- Koniec cytatu ---
CCP i tak spieprzyło sprawę w pierwszym patchu, bo kopiując AI sleeperów zapomnieli o tym, że niektórzy z nich tankują rr i potem przez kilka godzin zwykłe raty się nie naprawiały local repem, bo myślały że mają rr. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że będą sobie zawracać głowę zmianami w aggro, które miałyby na celu ułatwienie 'solo pvp experience'.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej