Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (34/89) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Doom w Grudzień 10, 2012, 15:03:07 ---Teraz wjeżdza coś co rozdupczy raty, górnicy wlatują i kopią, a jak coś sie pojawi to jest gangowane przez to co rozdupczyło wstępne raty, ewentualnie jest jeszcze potrzebny logistyk lub dwa do trzymania przy życiu zanim obstawa spacyfikuje sytuację

--- Koniec cytatu ---
I to kolejny przykład na to jak kerbiry mają po paczu lepiej i łatwiej.

Albin:
Właśnie dlatego zapytałem.Nie zauważyłem posta jak to teraz prze...e po patchu z kopaniem kamulów.Nawet boty będą się musiały dostosować  >:D

Doom:
Ewentualnie czasem wpadną takie raty i.... http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_related&kll_id=17082

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Albin w Grudzień 10, 2012, 15:11:47 ---Właśnie dlatego zapytałem.Nie zauważyłem posta jak to teraz prze...e po patchu z kopaniem kamulów.Nawet boty będą się musiały dostosować  >:D

--- Koniec cytatu ---
Po zmianach w tanku barek i exhumerów, szczególnie Hulk nie powinien mieć problemu z tankowaniem paskowych ratów. Gdzieś już kiedyś widziałem takiego, na którym siedział cały spawn ratów a on spokojnie to tankował i kopał.

Doom:
Puszek..
Hulk to jest teraz koparkowy odpowiednik glasscannona. Najlepiej kopie ale ma najmniejszy bagażnik i tank. Najtwardszy jest ten najmniejszy teraz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej