Eve Online > Retribution

NPC AI vs. PvP

<< < (28/89) > >>

WhiteCat:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 17:55:49 ---Kurde, ale te Provi ma niesamowity wpływ na całe uniwersum

--- Koniec cytatu ---
Tak wszyscy o tym gadają itd.. ale gdzie to jest, co to jest i z czym się je?

VonBeerpuszken:

--- Cytat: WhiteCat w Grudzień 09, 2012, 19:20:56 ---Tak wszyscy o tym gadają itd.. ale gdzie to jest, co to jest i z czym się je?

--- Koniec cytatu ---
A takie ciepłe grajdołkowe zadupie na południu  :P
Małe...ale jaki wpływ ma na zachowania całego wszechświata  :P Ciut nie Anglia za czasów kolonialnych  ;D
A je się najlepiej superami.

sneer:
10os instalockujące gate campy powstające zaraz jak sie pojawi w provi solo pilot  to akurat znam z autopsji :)
i faktycznie to jest provi style ...bo w zasadzie tylko w provi sie z tym spotkalem :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: sneer w Grudzień 09, 2012, 19:36:01 ---10os instalockujące gate campy powstające zaraz jak sie pojawi w provi solo pilot  to akurat znam z autopsji :)
i faktycznie to jest provi style ...bo w zasadzie tylko w provi sie z tym spotkalem :)

--- Koniec cytatu ---
Ja się spotkałem na północy, na wschodzie, na zachodzie, na południu, nawet w lowseku mnie tak złapano  :P.... zawsze jak się wleci w jakąs kerbirnię solo, raz dwa pojawia się kampa z bublem. Najfajniej było swego czasu w Delve i okolicach, jeszcze przed erą Testów - wloty do głownych raciarskich systemów/konstelacji były perma zabublone np. 20 large mobilkami  ;)
Ale to normalne, nikt nie ma ochoty sie ganiać za takowym, po prostu, złapać, dać w łeb, wrócić do kerbirki.

Nitefish:
Przecież ty nawet tam nie byłeś Puszek, to z czym mogłeś się spotkać... nigga please :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej