Eve Online > Retribution
NPC AI vs. PvP
aciddrinker:
imo troche do dupy z tymi ratami zrobili jesli dzie o pvp, a ten bomber pewnie byl w ab ficie + low sig wiec pewnie wiekszosc badziewia nie byla w stanie go trafic
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Grudzień 09, 2012, 12:57:36 ---No właśnie. Full agro przeskakuje, z różną częstotliwością ale cały czas wszystko wali w jeden cel. Karność której podejrzewam pozazdrościć może ratom nie jeden fc wkurzony o to jak flota mu wykonuje rozkaz primary :P
--- Koniec cytatu ---
OK, masz 100% racji. A teraz odpowiedzi mi na pytanie, jak to się ma do sytuacji, gdy jesteś sam? Jak często raty przeskakują?
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 12:59:12 ---A wiesz co to jest PRZYKŁAD?
Taka fachura i nie wie ze Centus i tym podobne na paskach nie występują?
--- Koniec cytatu ---
Fachurą od ratów to jesteś tutaj Ty. Mnie to wali, gdzie są jakie raty. A może gość odwarpował z anomalki na pasek, bo akurat tam miał z grubsza align?
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 12:59:12 ---Bufor i repka to fail? Ech...zlituj się... standardowy fit np. pilgrima wedle ciebie jest bez sensu?
--- Koniec cytatu ---
Każdego kadeta UA uczy się, że "nie mieszamy dwóch rodzajów tanka".
Spójrzmy na 5 low slotów Talosa - medium repka (żeby się naprawić po walce), plate'a, EANM, DC, MFS. Faktycznie, świetny ship. Lata jak cegła i ma ze 30% DPS mniej.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Grudzień 09, 2012, 12:59:12 ---Czyli tak opłakiwany przez ciebie niedawo Ancillary booster na extenderze też jest bez sensu?
Ah...zapomniałem że prawdziwy pro tankuje tylko buforem. Tylko dlaczego tak płakałeś na nerfa tego boostera?..... :-X
--- Koniec cytatu ---
Nie płakalem po ASB, bo z mojego punktu widzenia ten moduł jest bezsensowny. Nasza wymiana zdań dotyczyła tego, że Ty nie zrozumiałeś konsekwencji zmian wprowadzonych przez CCP, co Ci wytknąłem.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 13:16:10 ---OK, masz 100% racji. A teraz odpowiedzi mi na pytanie, jak to się ma do sytuacji, gdy jesteś sam? Jak często raty przeskakują?
Fachurą od ratów to jesteś tutaj Ty. Mnie to wali, gdzie są jakie raty. A może gość odwarpował z anomalki na pasek, bo akurat tam miał z grubsza align?
Każdego kadeta UA uczy się, że "nie mieszamy dwóch rodzajów tanka".
Spójrzmy na 5 low slotów Talosa - medium repka (żeby się naprawić po walce), plate'a, EANM, DC, MFS. Faktycznie, świetny ship. Lata jak cegła i ma ze 30% DPS mniej.
Nie płakalem po ASB, bo z mojego punktu widzenia ten moduł jest bezsensowny. Nasza wymiana zdań dotyczyła tego, że Ty nie zrozumiałeś konsekwencji zmian wprowadzonych przez CCP, co Ci wytknąłem.
--- Koniec cytatu ---
Eh, znów ci sie nie udało, nie jestem fachowcem od ratów, ale gdy lecę gościnnie okradać frakcyjne wraki lubię wiedzieć na co sie natknę :P Żadna wiedza nie hańbi.
do tego przestań się kreować na takiego mordulca, nie raz wspominałeś o klepaniu anomalek, o początkach kariery górnika i tym podobne. Skoro musisz czasami pokerbirzyć dlaisków a nie znasz się KOMPLETNIE na tym co robisz, wychodzisz na kompletnego ignoranta
Armor bufor i armor repka to mieszanie tanka? Chyba spałeś na wykładach, większej głupoty jeszcze nie czytałem ;D
Konsekwencje zmian wbrew co ci sie wydaje, zrozumiałem, tylko ja nie uderzyłem w płacz tylko się dostosowałem... ot i wsio
SokoleOko:
Bez sensu się z Tobą wdawać w dyskusje. EOT z mojej strony.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 09, 2012, 13:25:27 ---Bez sensu się z Tobą wdawać w dyskusje. EOT z mojej strony.
--- Koniec cytatu ---
I tu masz rację, żeby dyskutować trzeba mieć jakiekolwiek w miarę spójne argumenty. Ty niestety wzorem mojej mamusi piszesz czasami kompletnie sprzeczne rzeczy, tylko po to żeby spróbować skompromitować dyskutanta w jednym celu - odsunąc kompromitacje od siebie ;D
Hehehehe, to ty w ramach desperacji te śmieszne minusy tak walisz czy kogos wynająłeś ? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej