Eve Online > PVE
[PVE] Explorer
[BWTF] Xapitan Bomba:
--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2012, 19:39:41 ---Przy czym na 4/10 to tego draka rat nosem wciągną (na Mal-Zath Monastery dosłownie )
--- Koniec cytatu ---
akurat tego plexa robiłem na draku (t1 nawet) na 2 miesięcznym charze i jest to możliwe :) tylko 2 pokój jest groźny jak chce się go wybić całego a nie tylko to co trzeba :) owszem jak się nie uważa to drugi pokój zjada cię szybko :)
Doom:
Przyjżałeś się drakowi który wymyślił Wihajster?
Wihajster:
--- Cytat: Doom w Grudzień 13, 2012, 14:16:57 ---Przyjżałeś się drakowi który wymyślił Wihajster?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem co złego jest w tym draku- atak z dronkami ma ponad 200, obrona równo wszystko na ponad 100 i w miarę pasywna, ma MWD, cloak i wszelkie inne pierdoły do anomalek, łącznie z extended probe launcherem- kosztuje ze 100kk. Jak się chcecie popastwić to dajcie swoje pomysły. NIE t3 i NIE dwa shipy
Theronth:
--- Cytat: Wihajster w Grudzień 13, 2012, 14:54:32 ---Nie wiem co złego jest w tym draku- atak z dronkami ma ponad 200, obrona równo wszystko na ponad 100 i w miarę pasywna, ma MWD, cloak i wszelkie inne pierdoły do anomalek, łącznie z extended probe launcherem- kosztuje ze 100kk. Jak się chcecie popastwić to dajcie swoje pomysły. NIE t3 i NIE dwa shipy
--- Koniec cytatu ---
Doom:
--- Cytat: Wihajster w Grudzień 13, 2012, 14:54:32 ---Nie wiem co złego jest w tym draku- atak z dronkami ma ponad 200, obrona równo wszystko na ponad 100 i w miarę pasywna, ma MWD, cloak i wszelkie inne pierdoły do anomalek, łącznie z extended probe launcherem- kosztuje ze 100kk. Jak się chcecie popastwić to dajcie swoje pomysły. NIE t3 i NIE dwa shipy
--- Koniec cytatu ---
Przedobrzyłeś z parciem na uniwersalność i zrobiłeś coś co ma parametry ataku i obrony na poziomie cruzera t1 jak nie niżej, do tego clockiem obniżyłeś jeszcze już i tak małe walory bojow shipa. Na koniec dronki. Fajna sprawa tylko że saity które da sie czymś takim zrobić mają duży procen frejek w skąłdzie obrońców a frejki bardzo nie lubią jak im jakieś małe gówno przeszkadza atakować coś większego węc dość sprawnie rozwiązują ten problem przy użyciu broni poładowej
Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej