Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[TICKER] Nazwa z Dupy Wzieta - Rekrutuje
TrollNieTroll:
Ten post nie ma byc bezproduktywnym trollowaniem.
Jest wyrazem frustracji i przemyśleń po próbie znalezienia korpa.
ZANIM SKASUJESZ DROGI MODERATORZE PROSZĘ PRZECZYTAJ DO KOŃCA.
Z góry dziękuję za poświęcony czas. Oszczędziłem Twoje oczy i sprawdziłem ortografię.
Otoz szukajac korpa trafilem na problem jak w temacie. Nic nie mówiący ticker z jeszcze mniej mówiącą nazwą i dopisek "rekrutuje".
Skoro jest w tym dziale to chyba oczywiste, że rekrutuje a nie wywala na zbity pysk. Czy też dopisek "rekrutuje" ma obrażać inteligencje
czytelników ?
Czego wiec brak ?
Dlaczego drodzy rekruterzy nie zrobicje jak Unseen Academy - jasno i klarownie opisane w temacie jaka korporacja i czym sie z grubsza zajmuje ?
przykładowo:
[TICKER] Nazwa Korporacji - 0.0,WH C2/C5, PvP, PvE, Industry
albo:
[TICKER] Znowu Nazwa - LS, Amarr milicja
Czyż nie byłoby czytelniej i skuteczniej ?
Dziękuję i pozdrawiam,
Anonimowy TrollNieTroll.
Dux:
Jak w dziale "rekrutacja" klikniesz w tytuł konkretnego wątku rekrutacyjnego, to będziesz miał w opisie, lub w dyskusji samej, jasno i wyraźnie od czego dana korporacja jest.
TrollNieTroll:
Właśnie w tym problem, że trzeba klikać 50-100 wątków zupełnie niepotrzebnie.
Dux:
Klikaj tylko pierwszych 15-20. Reszta jest za stara i szkoda zachodu.
Doom:
Temat może i słuszny. Zostawię go na razie. Niemniej panie sfrustrowany może po prostu zastosuj filtry?
Pierwszy podpowiedział Ci Bubu. Drugim niech będzie wejście w temat stwierdzenie że pierwszy post ma 5 lub mniej linijek i powrót do listy tematów, mając wyrobioną opinię może nie o korpie co o podejściu do zagadnienie osobnika w nim odpowiedzialnego za rekrutację.
Osobiście uważam że jesli gościa rekrutującego nie stać na napisanie kilku zdań na temat korpa to nie warto sobie dupy takim czymś zawracać i tyle, niemniej nie mogę też wywalić takiego ogłoszenia jeśli spełnia warunki, a wymóg eleboratu na temat korpa w tmeacie rekrutacyjnym jakoś nie przeszedł przez dyskusję teamu technicznego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej