Eve Online > NoobGarten

Pilotowanie statków innej frakcji

<< < (5/9) > >>

rad226:
Dziękuję wszsytkim za szybką i rzeczową odpowiedź :)

Cieszy mnie, że mogę latać czym mi się podoba niezależnie od fracji ^^ To skoro już to wiem to mam inne pytanie. Skąd można wziąć te inne statki ? Misje tutorialowe, które w bUlach i ĆerpjeŃach robię dają mi tylko te patykowate zrobione chyba z gazrurek statki Minmatarów :<
Swoją drogą jedyne statki tej frakcji które mi się spodobały to lotniskowce *.* Kiedy będę mógł mieć takie cuda ? :3

Ten trail który aktualnie przechodze jest skazany na niebyt więc nie będę zaracał głowy Unseen Academy ;) od początku założenie jest takie, że dzięki niemu otrzaskam się z grą i może odpowiem sobie na to zaj*** ważne pytanie: "co ja chcę w życiu robić?"  a potem aktywuję następnego traila przy pomocy linka jednego z szanownych użytkowników forum i zrobię wszystko od początku jak trzeba :3

Egzarcha:
W grze znajdziesz tzw. huby handlowe. Największy znajduje się w systemie Jita. Tam też jest największy wybór i najczęściej najsensowniejsze ceny. Drugim w kolejności jest Amarr, a w twojej okolicy to Rens. Ksiażki kupuje się w "księgarniach". Są to systemy, gdzie takowe wystawiane są przez npc.

Statki, podobnie jak inne towary, możesz sobie kupić przez okno marketu. Pokazuje ono jednak tylko produkty z jednego regionu. http://eve-central.com/ jest jednym z serwisów, który oferuje wgląd na cały market. Nie zapomnij szeregować wyników wyszukiwania wdł. cen (w obu narzędziach). Oferty w w/w serwisie czesto są nieaktualne. Ale dają orientację w cenach,

Buddy program pozwala Ci cieszyć się grą 21 dni, zamiast 14. Jeśli postanowisz zapłacić za grę, Twój "kolega" dostanie miesięczna subskrypcję w postaci przedmiotu "in game" zwanego PLEX. Jedni go sami wykorzystują, inni oddają zaproszonemu. Wykorzystaj ten czas, aby znaleść kogoś takiego.

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 30, 2012, 15:40:10 ---I tak rok mija zanim będziesz przydatny w jakimkolwiek gangu PvP nie licząc jakiegoś chłopskiego pospolitego ruszenia w "bring any BC, bro, whatever".
--- Koniec cytatu ---

Albo 3 miesiące, jeśli nie jest się uber pr0. Do zamieszczanych na tym forum opinii, podchodz z dużym dystansem. Bo to forum ma silną nutkę czegoś z onetu. ;)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Egzarcha w Listopad 30, 2012, 17:50:22 ---W grze znajdziesz tzw. huby handlowe. Największy znajduje się w systemie Jita. Tam też jest największy wybór i najczęściej najsensowniejsze ceny. Drugim w kolejności jest Amarr, a w twojej okolicy to Rens. Ksiażki kupuje się w "księgarniach". Są to systemy, gdzie takowe wystawiane są przez npc.

Statki, podobnie jak inne towary, możesz sobie kupić przez okno marketu. Pokazuje ono jednak tylko produkty z jednego regionu. http://eve-central.com/ jest jednym z serwisów, który oferuje wgląd na cały market. Nie zapomnij szeregować wyników wyszukiwania wdł. cen (w obu narzędziach). Oferty w w/w serwisie czesto są nieaktualne. Ale dają orientację w cenach,

Buddy program pozwala Ci cieszyć się grą 21 dni, zamiast 14. Jeśli postanowisz zapłacić za grę, Twój "kolega" dostanie miesięczna subskrypcję w postaci przedmiotu "in game" zwanego PLEX. Jedni go sami wykorzystują, inni oddają zaproszonemu. Wykorzystaj ten czas, aby znaleść kogoś takiego.

--- Koniec cytatu ---

Dodam od siebie jeszcze jedną uwagę.
Patrz dokładnie gdzie są wystawione te rzeczy na sprzedaż abyś czasem nie wybrał się do jakiegoś low sec-a (rozpoznasz je jak ustawisz sobie destination i np któryś z systemów będzie miał pod spodem mały czerwony kwadracik). W low sec biją i jedynie jak zapytają to czy mocno boli ];)

rad226:
Yay! :D zrobiłem wszystkie misje dla military (zwykłe i adv) dochrapałem się właśnego destroyera =^.^= może to nie mój wymażony carrier ale od czegoś się zaczyna :3  tylko czemu te statki są taaaakie drogie T.T nie wspominając o skillach do nich i potrzebnych modułach :<
Tak więc jestem w drodze do układu Jita żeby się zoriętować jak bardzo będę musiał osiwieć aby do czegoś tu dojść ... ehhh no nic eve mozna podsumować mniej więcej w ten sposób:

http://www.youtube.com/watch?v=_v8KqVhskjA

xD

SokoleOko:

--- Cytat: rad226 w Listopad 30, 2012, 23:39:16 ---tylko czemu te statki są taaaakie drogie

--- Koniec cytatu ---

Co Ty wiesz o drogich statkach ;)

http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_detail&kll_id=15656

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej