Eve Online > Przedpokój
Witam
Colonel:
Doom:
--- Cytat: Darkreiven w Listopad 19, 2012, 18:00:14 ---Cześć tu Tomek (Darkreiven Fallenskay) mam 31 lat i w EVElince jestem noobem ??? zakupiłem konto na Orginie i zamierzam pograć w coś nowego bo wowy i guild warsy mi się przejadły. Poczytałem o EVE trochę na necie pooglądałem sporo filmików i gra mi się podoba a że jest jesień i dojdzie zima tak że będzie czas aby mile spędzać wieczory. Narazie jestem na etapie samouczka w grze a potem zamierzam zagościć w akademii na szkoleniach 8) Pozdrawiam serdecznie
--- Koniec cytatu ---
Tak tylko chciałem zaznaczyć że dałeś się wyruchać bez mydła pazernym pajacom z EA. Zwłaszcza jeśli z zakupem Eve na tej ich [cenzura] pożal się boże platforme steamo podobnej wiąże się to ze zmodyfikowanym klietem powiązanym z Originem
Goomich:
To znaczy, ile ma gry za te 4 dychy?
Bo klienta zawsze może ściągnąć.
Doom:
Wedle opisu tutaj http://store.origin.com/store/eaemea/pl_PL/DisplayProductDetailsPage/productID.258828300 to jakieś 30 godzin :P
Swoją drogą chyba zagadnę ludzi z CCP czy oni na pewno wiedzą co origin próbuje sprzedawać
Theronth:
--- Cytat: Doom w Listopad 19, 2012, 23:55:01 ---Tak tylko chciałem zaznaczyć że dałeś się wyruchać bez mydła pazernym pajacom z EA. Zwłaszcza jeśli z zakupem Eve na tej ich [cenzura] pożal się boże platforme steamo podobnej wiąże się to ze zmodyfikowanym klietem powiązanym z Originem
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Przy zakupie kodu czasowego do gry EVE Online na stronie Origin, otrzymasz ekskluzywnego niszczyciela klasy „Catalyst” i przedmiot dodatkowy z edycji limitowanej.
--- Koniec cytatu ---
Ale co wy, dostanie darmówkę nieśmiganą Catalyst z limitowanej serii. W sam raz na niezapomniany gank na Hulku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej