Forum Gry > Inne gry

Cyberpunk 2077

<< < (2/6) > >>

ManganMan:
Cyberpunk powraca!
Hell Yeah!!!

Doom:

--- Cytat: Khurghan w Listopad 16, 2012, 13:01:34 ---Jak zjebią to wysadzę CDPR w cholere ;p

--- Koniec cytatu ---
Sie w kolejce będziesz musiał ustawić. Drugiego spieprzonego tytułu im nie daruję :P

Yavax Zavro:
O Boże, jak mnie to zawsze bawi. Jeszcze nic nie wiemy konkretnego o tytule, a wszyscy już się podniecają jakby wygrali w "totka".
Jak sobie narobicie za dużych wymagań, to potem i tak będziecie niezadowoleni.

Doom:
Słuchajcie no Zavro, w tym paskudnym świecie muszą być jakieś rzeczy które uprzyjemniają ludziom podłą codzienną szarówkę.
News o tym że tytuł znany bardzo wielu graczom i MG od RPG idzie w grę elektorniczną może się do takich zaliczać jeśli spełnione są pewne warunki.
Np dla mnie takie warunki to:
- nie bierze się za robienie takiej żadna banda marketingowych dziwek i dupodajek jakimi w ostatnim czasie stały się już chyba wszystkie duże studia developerskie wydawnicze (EA; Blizzard; Bethesta; Ubisoft itp)
- dev team nie ma zamiaru tworzyć danego uniwersum od nowa po swojemu żerując na popularności, tutaj jest aktywna współpraca z autorem
- gra jest nastawiona na pasujący do bazy tryb rozgrywki, tutaj ma to być crpg w dodatku aspiruje do tytułu -A-

troche mi tylko radość psuje fakt że jak wspomniałem mają zamiar użyć multiplatformowego silnika co w mojej opini w sporym stopniu ubiło wiedzmina dwa w starciu z pierwowzorem

Yavax Zavro:
@Up Tak, co nie zmienia faktu, że w jednym mam rację. DALEJ NIE WIEMY NIC KONKRETNEGO O TYM TYTULE. Może za wielki ze mnie wapniak, żeby się cieszyć byle czym.

Co ty masz do Blizzarda, co?! Fakt, Diablo 3 to parcha i łajno, ale StarCraft 2 trzyma poziom (to, że go "rozwadniają" pomińmy, ważne że jest dobry).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej