Forum Gry > Inne gry
Cyberpunk 2077
Doom:
--- Cytuj ---Co ty masz do Blizzarda, co?! Fakt, Diablo 3 to parcha i łajno, ale StarCraft 2 trzyma poziom (to, że go "rozwadniają" pomińmy, ważne że jest dobry).
--- Koniec cytatu ---
Że za dużo sobie liczą za swoje produkty. W przypadku starcrafta w którego pograłem dzięki uprzejmmości kolegi (interesuje mnie kampania) jest to jakieś 50% w przypadku dodatku do starcrafta i diablo 3 co najmniej 75% cena zawyżona w stosunku do tego co klient dostaje
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Listopad 16, 2012, 19:36:42 ---Że za dużo sobie liczą za swoje produkty. W przypadku starcrafta w którego pograłem dzięki uprzejmmości kolegi (interesuje mnie kampania) jest to jakieś 50% w przypadku dodatku do starcrafta i diablo 3 co najmniej 75% cena zawyżona w stosunku do tego co klient dostaje
--- Koniec cytatu ---
Popieram >:D
Dobrze, że u mnie jest w handlu podkładka pod mysz z Diablo za 8 dych (w Komputroniku o_O)
Precelek:
--- Cytat: Doom w Listopad 16, 2012, 19:36:42 ---Że za dużo sobie liczą za swoje produkty. W przypadku starcrafta w którego pograłem dzięki uprzejmmości kolegi (interesuje mnie kampania) jest to jakieś 50% w przypadku dodatku do starcrafta i diablo 3 co najmniej 75% cena zawyżona w stosunku do tego co klient dostaje
--- Koniec cytatu ---
raczej wińcie zarząd activison a nie blizzarda za takie ceny :)
Soulscream:
--- Koniec cytatu ---
Starcraft zyje tylko i wylacznie dzieki MP. Dzieki MP jest wielka kasa i dlatego ten tytul zyje. W dzisiejszych czasach niestety kampania to dodatek do MP. Bardzo sie ciesze, ze ten tytul dalej sie rozwija dzieki e-sportowi. Tak zwana klapa Diablo 3 (nota bene tak samo wieszczono D2 kiedy wyszlo) to efekt overhype'u tylko i wylacznie. D3 w dniu dzisiejszym jest calkiem niezle i zajebiscie sie gra ze znajomymi. Maja nie dlugo oglosic nowy patch.
Doom:
--- Cytuj ---Starcraft zyje tylko i wylacznie dzieki MP. Dzieki MP jest wielka kasa i dlatego ten tytul zyje. W dzisiejszych czasach niestety kampania to dodatek do MP.
--- Koniec cytatu ---
Niemniej co wnosi dodatek? Nową kampanię, dla mp mają być jakieś nowe jednostki i map czyli coś co normalnie twórcy wydają w dlc licząc sobie za takie paczki może 1/5 do 1/4 ceny podstawowej gry, a tutaj to plus nowa kampania to koszta w zasadzie porównywalne z samą grą podstawową, która pomimo ze kampanię ma dłuższą i bardziej rozbudowaną niż jedynka to jednak ma ją tylko jedną i to do grania jedną z trzech dostępnych ras.
Panowie z markietingu nieco za bezczelnie wyciągają tutaj łapy po kasę graczy IQ większym niż numer noszonego buta
--- Cytuj ---D3 w dniu dzisiejszym jest calkiem niezle i zajebiscie sie gra ze znajomymi. Maja nie dlugo oglosic nowy patch.
--- Koniec cytatu ---
Tia... ze znajomymi, na mp na którym jest wyzwanie i owszem, problem w tym że np 2/3 moich znajomych nie dotrwało do tego i lista kontaktów na moim koncie liczy ostatnie logowania większości znajomych w miesiącach. D3 było do pogrania przez chwilę, na początku, potem dochodziło się do inferno i jeb cegła między oczy w postaci poziomu trudności + możliwości zdobycia sprzętu pozwalającego to niwelować, bo z ednej strony drop żałosny z drugiej ceny na AH zaporowe, potem patchami to "rebalansują" w sposób który zniechęca ludzi do gry, w kolejnym patchu próbują, czegoś innego to odpadają kolejni gracze a może wraca część starych i tak jak na razie wkoło. coraz więcej graczy których znam ma tego dość (bo zmiany często kasują bulidy pod które zbierali sprzęt przez 90% dotychczasowej gry i ciułać trzeba od nowa) i rzucają grę tierdząc żeby im tym **** nie zawracać dupy puki blizzard nie wprowadzi wreszcie obiecanego pvp, a potem się zobaczy czy wracają czy nie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej