Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (12/41) > >>

mpp:

--- Cytat: Julius Septimus w Listopad 14, 2012, 20:20:50 ---Przestań brnąc w kłamstwa Xeo! Ja znam gościa którego dziewczyna ma brata który słyszał o kolesiu który widział zdjęcia na których wykradasz zimą słoninę z karmników!

Ciekawe jak się z tego wytłumaczysz!

--- Koniec cytatu ---

to proste brat dziewczyny grał w eve i nazywał sie ozzy :-D

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: mpp w Listopad 14, 2012, 20:30:20 ---to proste brat dziewczyny grał w eve i nazywał sie ozzy :-D

--- Koniec cytatu ---

I sądzisz @MPP, że w takim przypadku by się za przysłowiowe"łby nie wzięli" po przysłowiowych "lekcjach" ];)))

Nitefish:
No, a u mnie pod domem widziałem stadko martwych sikorek ostatniej zimy... to musiał być Xeo.

Banza:
Hmm ciekawi mnie ta sprawa z walletem c0venu. Zakladajac hipotetycznie iż teoria Wigeta jest sluszna czy nie jest logiczne że iski z alt bot korpa nigdy by nie poleciały do C0venu ( bo i po co ) tylko od razu na allegro i czy aby całe to gadanie o czystosci sojuszowego walleta nie jest oczywistą zmyłką :)

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Listopad 13, 2012, 10:18:22 ---Jabol może bym Ci przyznał odrobinę racji gdyby nie jeden fakt, miałem wątpliwą przyjemność posiedzieć z wami (celowo z małej) w jednym soju. To legendarne niechciejstwo którym się tak szczycisz polegało na braki jakiejkolwiek kompetencji w każdym polu tej gry, a przede wszystkim integracją z resztą jaru :o. Gdy reszta pomagała jak mogła przy transporcie statków, itd z jednego 0.0 do drugiego wyście w najlepsze kopali velda w hi ???. Potem jeszcze odbyłem kilka rozmów na priv z członkami (dobre określenie) zaszczytnego korpa o tym że w 0.0 nie można wydokować bo na localu są neuty. I to wszystko w yarrr nastawionym na god damn pvp!

--- Koniec cytatu ---

Ej, paszoł psik. Jagger i ja wyrabialiśmy normę. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej