Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
Dux:
--- Cytat: mpp w Listopad 14, 2012, 16:41:08 ---reasomujac jeszcze raz c0ven boci, AAA/lfn boci, reszta polskich korpow tez boci
nieliczni nie boca
--- Koniec cytatu ---
Boty C0venu zarabiały iski aby opłacić Testów, aby zaatakowali Eso i wynajęli PL do pomocy, i aby opłacić PL, by Testom nie odmówili i zaatakowali z Testami Eso, żeby dzięki temu Garona wziąć za dupsko, żeby w końcu aktywował konto. Ot co! :P :P
mpp:
--- Cytat: Dux w Listopad 14, 2012, 16:54:50 ---Boty C0venu zarabiały iski aby opłacić Testów, aby zaatakowali Eso i wynajęli PL do pomocy, i aby opłacić PL, by Testom nie odmówili i zaatakowali z Testami Eso, żeby dzięki temu Garona wziąć za dupsko, żeby w końcu aktywował konto. Ot co! :P :P
--- Koniec cytatu ---
lol
ZharV:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 14, 2012, 14:51:07 ---Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:
"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."
Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:
http://widget.vulturis.eu/bociaki/
Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)
P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.
--- Koniec cytatu ---
Pamietam, co Maxima Maxi mówił o Tobie Widget ... Miał w 100% rację.
Dzień, w którym opuściłeś c0ven to był jeden z najlepszych dni tego sojuszu.
Pozdro o/
radecz3k:
Ten news na eve24 jest super. Tylko szkoda ze testy placza ze znowu beda musialy bic posy, ihuby itp, a Ci przyszli wladcy ESO byli ostatnio w okolicy. Dolecieli do BZ- popatrzyli i wiali az dym szedl :)
mpp:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 14, 2012, 14:51:07 ---Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:
"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."
Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:
http://widget.vulturis.eu/bociaki/
Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)
P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.
--- Koniec cytatu ---
a i jeszcze jedno widget widziałem xeovara na zlocie ccp w wawie i logicznie patrząc na to (wiek i to czym sie w realu facet zajmuje ) nazywanie go businessmanem (odnosnie sprzedawania plexów) jest lekko zretardziałe
bo jakby chciał to za realna kase(legalna droga) by był w stanie pewnie kupić tyle plexów aby sobie zrobić z nich kafelki w sraczu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej