Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
Theronth:
--- Cytat: WhiteCat w Listopad 14, 2012, 13:21:00 ---I am declaring holy war on all residents of Esoteria,
Chcą wysiedlić wszystkich ;)
--- Koniec cytatu ---
Sokół, wynoś się stamtąd, bo Montolio gotów ogłosić Dżihad przeciw VoC
WhiteCat:
Mielibyście przynajmniej trochę rozrywki, a w miesiąc w Waszym wh online'owałoby się TCU TESTów. Oh wait ;D
Ciekawe jakby sobie poradzili z dziurą ::)
Dux:
--- Cytat: Theronth w Listopad 14, 2012, 14:09:49 ---Sokół, wynoś się stamtąd, bo Montolio gotów ogłosić Dżihad przeciw VoC
--- Koniec cytatu ---
Kiedyś ktoś z -A- (albo podobno ktoś z -A-) zgłosił roszczenia sojuszu tego do WH space. Dla rezydentów -A- z WH nie skończyło sie to najlepiej. Więc raczej powinieneś dopingować Sokoła, co by Ci jeszcze więcej targetów pod nos podsunął :P
CMHQ_Widget:
Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:
"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."
Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:
http://widget.vulturis.eu/bociaki/
Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)
P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.
Kombat:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Listopad 14, 2012, 14:51:07 ---Podoba mi się w artykule z EVE News następujący komentarz:
"Time is up for this, lets stop those RMT guys selling plexes on Allegro. (xeoneth@gmail.com <-- this is email of the guy who is selling plexes on Allegro.pl, guess who is it lol!!! Yes, you have won - it is c0ven's diplo dick!^^)."
Aż mnie skłonił do napisania czegoś od siebie:
http://widget.vulturis.eu/bociaki/
Pozdrowienia z wakacji dla wszystkich hejterów z COVEN ;)
P.S. Do admina, nie wiem czy tutaj można takie informacje dawać, jak coś to przenieś do flamewara, nie wiem czy mam tam dostęp, a wiem że zmieniły się jakieś zasady.
--- Koniec cytatu ---
Incoming in 3..2..1..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej