Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (38/41) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Dagund w Listopad 18, 2012, 10:45:49 ---To była swoista generalizacja, nie piłem konkretnie do Ciebie ale skoro wziąłeś to do siebie to widać jest coś na rzeczy.

--- Koniec cytatu ---

Nie wzialem do siebie, tylko mnie bawia takie pseudo psychoanalityczne podejscia.

--- Cytuj ---Ty tego nie zrozumiesz, bo dla ciebie Polactwo to cos nienormalnego, czego trzeba sie wstydzic i od czego trzeba sie odcinac, a ludzi ktorzy swoja narodowsc traktuja normalnie uwazasz za glupszych od siebie. No ale to juz sa Twoje kompleksy i Twoj problem, z ktorym musisz sobie juz sam poradzic
--- Koniec cytatu ---

Glupi jestes i nie mow mi co mysle bo jestes w bledzie i znow probujesz ubrac swoje  buractwo w piekne slowa.

Colonel:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 18, 2012, 13:14:51 ---Glupi jestes i nie mow mi co mysle bo jestes w bledzie i znow probujesz ubrac swoje  buractwo w piekne slowa.

--- Koniec cytatu ---

[gmod]kolego...bardzo czesto raportujesz posty o byle bzdury, zasmiecajac tym samym mi i kilku osobom skrzynki mailowe... nawet jesli ktos do kogos napisal "jestes głupi" uwazasz za "wycieczke ososbista" postaraj sie trzymac fason skoro tyle w Tobie straznika moralnosci i sam tak nie postepuj ![/gmod]

Nitefish:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 18, 2012, 10:23:35 ---Serio tak sadzisz? Mnie sie wydawalo, ze ludzie po prostu graja tak jak lubia i przynaleznosc do narodowych sojuszy powodowana najczesciej jest brakiem znajomosci jezykow (wezszy zakres mozliwosci). Zanim kogos pojedziesz i wysuniesz daleko idace psychologiczne wniosku pierdolnij sie w glowe czasem.

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie, przecież nikt nie lubi latać z ludźmi mówiącymi w tym samym języku i umawiać się z nimi na piwko w rl.

Soulscream:

--- Cytat: Colonel w Listopad 18, 2012, 14:40:49 ---kolego...bardzo czesto raportujesz posty o byle bzdury,
zasmiecajac tym samym mi i kilku osobom skrzynki mailowe...
 nawet jesli ktos do kogos napisal "jestes głupi" uwazasz za "wycieczke ososbista"
 postaraj sie trzymac fason skoro tyle w Tobie straznika moralnosci i sam tak nie postepuj !

--- Koniec cytatu ---

Haha byle bzdury spoko. Dlatego Doom wlepil tym osobom punkty karne. Calkiem niezle te bzudry. Raportuje tez swoje posty, kiedy zaczynam flamewar. Jak ktos probuje doslownie wmawiac mi, ze wie lepiej odemnie co mysle to jak nie nazwac tego glupota? I zeby nie bylo Panie kolego, nie boje sie Twojego kijeczka moderatora bo wiele razy pokazales, ze nie umiesz byc obiektywny.

--- Cytat: Nitefish w Listopad 18, 2012, 15:30:47 ---Faktycznie, przecież nikt nie lubi latać z ludźmi mówiącymi w tym samym języku i umawiać się z nimi na piwko w rl.

--- Koniec cytatu ---

To jest inna kwestia, ja bylem w zagranicznym sojuszu z tego samego powodu co Ty wymieniles. Jednak lepiej powiedziec, ze ktos kto nie chce grac z polakami ma malego fiutka i kompleksy na punkcie wlasnej narodowosci.

Nitefish:
@Soul, małego fiutka można powiększyć. Pełno jest ofert na necie, to nie wstyd. Wcale nie musisz siedzieć u goonów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej