Śmietnisko > Flamewar

Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)

<< < (34/41) > >>

Lanca:
[admin][cytat usunięty]
Doom[/admin]

Za grosz kultury. Jeśli mnie pamięć nie myli, to jest temat o konflikcie w Eso. A nie kolejne, nudne pierdolenie jak to C0VEN boci i to kłamliwe chuje. Co to? Trudne Sprawy? Sędzia Wesołowska?

Cytując Bogusława Lindę - trolle wy...............!

( :D )

hidden Q:
ha ha ha czadowy topic ;)

na prawdę nie mogę się powstrzymać, muszę to skomentować  >:D

po pierwsze nikogo nie obchodzą wasze wojny, nie odwracajcie kota ogonem, my chcemy waszych botów!

po drugie Xeo twoje wykręty brzmią tak słąbo, że lepiej by było abyś już nic nie mówił, w myśl zasady tylko winny się tłumaczy. To samo się tyczy ogólnie całej loży honorowej covenu. No złapali was za rękę a wy dalej w zaparte...

brzmi to tak:
" ja nie jestem gejem bo to przecież on mi robił laskę a ja go tylko posuwałem"

Moim zdaniem lepiej było zachować twarz i się przyznać. Co wy w ogóle w tych botach złego widzicie, że tak się wypieracie? ja jak bym tylko mógł to bym miał zylion botów chociażby tylko po to by zrobić na złość tym żydkom z CCP.

SokoleOko:

--- Cytat: Lanca w Listopad 15, 2012, 23:48:18 ---Za grosz kultury. Jeśli mnie pamięć nie myli, to jest temat o konflikcie w Eso. A nie kolejne, nudne pierdolenie jak to C0VEN boci i to kłamliwe chuje. Co to? Trudne Sprawy? Sędzia Wesołowska?

--- Koniec cytatu ---

Dobrze powiedziane.

A teraz niech ktoś przyniesie sikawkę i wypłucze gówno z tego wątku.

hidden Q:

--- Cytat: Lanca w Listopad 15, 2012, 23:48:18 ---Za grosz kultury. Jeśli mnie pamięć nie myli, to jest temat o konflikcie w Eso. A nie kolejne, nudne pierdolenie jak to C0VEN boci i to kłamliwe chuje. Co to? Trudne Sprawy? Sędzia Wesołowska?

Cytując Bogusława Lindę - trolle wy...............!

( :D )

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 16, 2012, 01:46:39 ---Dobrze powiedziane.

A teraz niech ktoś przyniesie sikawkę i wypłucze gówno z tego wątku.

--- Koniec cytatu ---

ależ co wy? te raporty z wojny są nudne, ponad 3/4 tego to jałowe dwu zdaniowe wpisy o dupie marynie  >:D
 cos tam Cat probowal ale i tak konczylo sie flejmem

W ogóle jestem oburzony! czemu dostałem trzy minusy? przecież te tłumaczenia Xeovara są na prawdę z dupy... gościu "na prędkości" produkuje ścianę tekstu, z której wynika tylko tyle, że ten co go oskarżył miał racje. Zamiast to oląć,  potraktować z uśmieszkiem, albo okazać jaja i się przyznać. Były boty i wuj z tym wyfarmiły tytana i teraz nakurwiamy w eso :)

p.s nie udawajcie, że nagle nastąpiła odmiana i na tym forum nie ma już flejma i trolla? tak nagle udajemy, ze to forum czyta się by dowiedzieć się czegoś o grze???  :)

Gustav Knuttsen:
Czytałem na the mitami mały artykuł zapowiada się fajnie. Czy mogę przstapic do wiedzm ;) ? Sabatu mam na myśli.

Link do artykułu http://themittani.com/news/esoteria-conflict-c0ven-responds

Good pr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej