Śmietnisko > Flamewar
Czterdziesta wojna z botami. (było: Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie)
Jabolex:
--- Cytat: Theronth w Listopad 15, 2012, 10:55:25 ---Wydaje mi się że Yarr był od napierdalania, a od kopania jest State War Academy.
--- Koniec cytatu ---
I to jest Twój problem?
To trzeba było pogadać z CEO Yarrru i może by dał jakieś pigułki czy co.
Nie wiem czemu weszliśmy do Yarrr and Co, ale nie płakałem z tego powodu ani nikt inny w korporacji nie płakał.
Ba dobrze wspominam ten czas, i akcje w których zdarzało mi się brać udział, pvp, pierwsze mieszkanie w 0.0 od razu na POSie w Scalding Pass, dronkowo i na koniec życie w M-MD3B, pomimo że dla wielu z nas była to głęboka woda, to tylko Ty płaczesz z tego powodu. Ot taka ironia losu.
SokoleOko:
--- Cytat: EmiLLos w Listopad 15, 2012, 11:15:48 ---A co ta Finlandia wykombinowala?
--- Koniec cytatu ---
Poczytaj na Wiki. A tak TL;DR - porównaj historię Finlandii i Polski po 1945 roku i przypomnij sobie z jakiego kraju pochodzi Nokia ;)
Khurghan:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 15, 2012, 11:20:59 ---Poczytaj na Wiki. A tak TL;DR - porównaj historię Finlandii i Polski po 1945 roku i przypomnij sobie z jakiego kraju pochodzi Nokia ;)
--- Koniec cytatu ---
Tyle, że ruscy nie mieli cyno
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 15, 2012, 10:29:30 ---No to zamieniacie teraz te dready na supercarriery (wyjdzie gdzieś 6-10, licząc na kolanie) i jak się rozpędzicie na froncie zachodnim to nie sądzę żeby dało się c0ven zatrzymać przed Cloud Ring ;)
Ale poważnie - Xeo pokazuje jak olbrzymia jest dysproporcja sił w Eve.
--- Koniec cytatu ---
A myślałem że tobie nie trzeba tłumaczyć że jak się blob zaczyna pętać po podwórku to się stocznie superów zamyka i demontuje a nie rozstawia :P
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Listopad 15, 2012, 11:20:59 ---Poczytaj na Wiki.
--- Koniec cytatu ---
Film nawet był - Wojna Zimowa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej