Forum Gry > Inne gry
Shaczyli Origina.
Goomich:
http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-14-ea-origin-accounts-are-being-hijacked
Lanca:
Lipa, ale to chyba spotyka każdego. Blizzard, Sony, najgrubsze ryby mają problemy z zabezpieczeniem danych swoich klientów. Moje konto ocalało ale zmieniłem hasło i EA niby zaleca zrobić to każdemu :)
EDIT: Chociaż może nie do końca, mam jeszcze konto na Steamie od 2004 roku i nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek Valve miało podobne problemy z utratą danych. Ktoś może to jeszcze potwierdzić/zaprzeczyć?
HammerSnake:
Na steamie też już były jaja chwile przed albo po tym jak sony przyznało, że im z ps store ktoś buchnął dane. Niby tam wykorzystali jakąś lukę związaną z forum i sprawa dotyczyła ludzi, którzy korzystali z steamowego forum. Z jakiegoś powodu banki stosują tokeny, karty zdrapki, programowe tokeny na smartphonach,kody sms, a niektóre nawet przy płaceniu kartą w sieci robią przekierowanie na stronę bankową i żądają kodu sms.
ManganMan:
I wiedzieć że dopiero co skończyłem grać w BF1942 na Originie... :@
Phobeus:
Z tym originem ciągle są problemy. Nie logowałem się na moim koncie od kilku miesięcy i ostatnio zorientowałem się, że nie ma na nim żadnej gry. Musiałem interweniować do obsługi technicznej, podać im klucze rejestracyjne gier i łaskawie prosić, żeby mi wszystko przywrócili.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej