Eve Online > Dyskusje ogólne
Supery są zue [było Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie]
Merle78:
Mysle, ze wprowadzenie chocby niewielkiego elementu losowego urozmaicilo by gre. Gdyby to byla szansa, ze statek skaczac przez cyno ulega znacznemu uszkodzeniu lub nie laduje gdzie trzeba, moglo by to troche namieszac a tego obecnie IMO brakuje. System Cyna jest zbyt precyzyjny. Warpujac na zwykla brame, mozesz wyladowac pare km od a skaczac przez iles LY ladujesz tez pare km od celu - dla mnie jest to z deka nieproporcjonalne. Mogli by zrobic jakies odchylenie na podstawie masy statku, tak zeby rzucanie SB za pomoca BO nie bylo problemem, ale SC juz nie trafial w lepek od szpilki.
observer:
Nie można tak robić, że jest tytan, jump, nie ma tytana, komuś by mogło przybyć sznyt na ręce. Wystarczającym wyciskaczem łez było by uszkodzenie nawet 1/3 skaczącej floty capitali do 50-70% struktury. Tylko kto by wtedy latał na pomoc?
mpp:
--- Cytat: Herezja w Listopad 06, 2012, 12:13:12 ---Odrobinę zmieniając temat. Żeby evka nie padła na pysk z powodu nadmiernej ilości super capsli to niby przypadkiem ccp powinno rozwalić sobie sporo danych trzymanych w serwerowni i niby przypadkiem pozbawić ludzi właśnie superów. W efekcie może część ludzi by odeszła z gry ale ... jak by znacznie podnieśli koszt budowy supera to znów niewiele grup ludzi byłoby stać na posiadanie tytka czy matki a w efekcie do evki wróciła by normalność a nie chiński serwer ];).
--- Koniec cytatu ---
tak czy siak dostaniesz blobem apoków navy z drejkami w pysk czy by ci sie to podobalo czy nie :D
a supery i tak sa teraz w wiekszosci używane jako sov grinding tool wiec ujebani ich i tak gowno zmieni bo zawsze male sojusze beda miałczały, ze ktos ich blobuje
a ryba sam placze bo pewnie nyxem by polatał a tu dupa ;p
[VIDE] Herezja:
Dlatego rozwinąłem myśl @MPP i wystarczy, że co jakiś czas uszkodzi się cyno ];) by przepuszczali jedną małą kaczkę aby sprawdzić czy wszystko działa ];)
Soulscream:
Panie Admin wydziel te posty o tych pierdolach dotyczacych "logistyki". Ja chce wiecej poczytac o tym jakie -A- jest zajbieste i w ogole.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej