Eve Online > Dyskusje ogólne

Supery są zue [było Odp: Czwarta Wielka Wojna o Esoterie]

(1/10) > >>

EmiLLos:
Ale Eve nie upadnie. Tak samo jak nie upadna supery. Wiesz jaki sposób ylby strajk w jita i całym regionie? xD

Wysyłane z mojego SHOGUN za pomocą Tapatalk 2

Doom:
Aby rozwiązać problem aktualnych superów w sposób który dla CCP nie oznacza tak paskudnych słów jak "pozew" i "zbiorowy"  wystarczy że zmienią mechanikę i supery zaczną jak głupie wpierdalać paliwo tylko po to aby funkcjonować. Jak posy. Wskazane żeby to jednak były inne kostki niż do posów żeby za łatwo nie było. Strzał w potylicę numer dwa dla wałścicieli superów to spalanie paliwa skokowego przez fightabombery >:D x jednostek na sekunde a jak skonczy się w dronie paliwo powrót na supera żeby zatankować
Piorunem problem bloba by się rozwiązał przynajmniej w ofensywie :P

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Doom w Listopad 06, 2012, 12:28:33 ---Aby rozwiązać problem aktualnych superów w sposób który dla CCP nie oznacza tak paskudnych słów jak "pozew" i "zbiorowy"  wystarczy że zmienią mechanikę i supery zaczną jak głupie wpierdalać paliwo tylko po to aby funkcjonować. Jak posy. Wskazane żeby to jednak były inne kostki niż do posów żeby za łatwo nie było. Strzał w potylicę numer dwa dla wałścicieli superów to spalanie paliwa skokowego przez fightabombery >:D x jednostek na sekunde a jak skonczy się w dronie paliwo powrót na supera żeby zatankować
Piorunem problem bloba by się rozwiązał przynajmniej w ofensywie :P

--- Koniec cytatu ---

A jak ta wzmianka o pozwie i zbiorowym ma się do EULA i tego co tam napisano, że wszystko co w evce się znajduje było własnością CCP. Inna sprawa, że jeśli by "naprawdę" coś się stało z danymi to co mają odpowiadać bo ja wiem za klęskę i uszkodzenie danych w serwerowni?
Swoją drogą motyw spalania też nie jest zły choć wymaga więcej pracy a ... ludzie z CCP tego nie lubią ];)

Doom:

--- Cytuj ---A jak ta wzmianka o pozwie i zbiorowym ma się do EULA i tego co tam napisano, że wszystko co w evce się znajduje było własnością CCP. Inna sprawa, że jeśli by "naprawdę" coś się stało z danymi to co mają odpowiadać bo ja wiem za klęskę i uszkodzenie danych w serwerowni?
--- Koniec cytatu ---
Serwery należą do firmy, to jest jej psi obowiązek zadbać zarówno o ich jak najmniejszą awaryjność jak i o to aby mieć jak najaktualniejszy backup danych w bezpiecznym miejscu na takie sytuacje, punkt pierwszy jest dyskusyjny, ale numer dwa nie i jeśli by sie okazało że olali to drugie to by sądów nie wyszli przez dłuższy czas albo musieli by ludziom w ramach rekompensaty dać w pizdu darmowych kont jak to ma miejsce w przypadkach idy ktoś poczuje się niesłusznie zbanowany a sąd przyzna mu rację

WhiteCat:

--- Cytat: Jabolex w Listopad 06, 2012, 08:42:44 ---Ależ Panie Prezesie, gdzie Pan widzi "nagonkę" i eskalacje do czynów karalnych?
--- Koniec cytatu ---
Ehhh czytanie ze zrozumieniem zanika wśród dzisiejszej młodzieży  :'(
Poprzeglądałbyś Panie Wszystkowiedzący o -A- trochę innych źródeł niż to forum (i ew. Twojego ally/corpa) to wiedziałbyś jakie nastroje panują aktualnie wśród członków szeroko rozumianego HBC i jego +. Jakbyś latał przeciw, albo nawet z całym tym blobem też zobaczyłbyś ich nastawienie. No cóż w sumie można się czegoś takiego spodziewać od kogoś kto nie lubi innych członków koalicji  ???
To już nie jest niestety niechęć do -A- ale zwyczajna nienawiść. Oczywiście pewna doza propagandy i ukierunkowania złych emocji w kierunku SoCo była potrzebna żeby w ogóle ruszyć z miejsca takiego kolosa jak HBC, ale to zaszło trochę za daleko.

//offtop

--- Cytat: Jabolex w Listopad 06, 2012, 08:42:44 ---Ale wiem (już) że jesteś naczelnym Trolem C0venu więc staram Cię zrozumieć.
(Było to wprost wyjaśnione przy którejś z dyskusji.)

--- Koniec cytatu ---
Good joke bro  :o
Gdzie to niby jest wyjaśnione Geniuszu?
Nie wiem jak u Ciebie ale to co piszę niekoniecznie musi być przekazem narzuconym przez C0ven.
Nie przyszło do głowy, że prezentuję własne zdanie, czy może u Was nieznane są takie możliwości?
Tak więc proszę nie nazywać mnie "trolem C0venu" co najwyżej poprostu trolem  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej