Forum Gry > Inne gry

Planetside 2

<< < (11/12) > >>

ManganMan:
>:( Mam Vistę 32 bit legala z 4GB RAM, a na 64bitowca dowolnego nie zmienię, bo nie działa wiele moich tooli do napraw telefonów w 64bitach. Ale ta chęć...

SokoleOko:

--- Cytat: ManganMan w Listopad 29, 2012, 16:39:46 --->:( Mam Vistę 32 bit legala z 4GB RAM

--- Koniec cytatu ---

Miałem to samo. Przesiadłem się na Win7 64-bit, żeby wykorzystać 4GB (a nie 2,7), ale zaskoczony byłem przyrostem wydajności komputera. System odpalający się w minutę zamiast w 2-3 i zamykający się w 10 sekund zamiast w kolejne 2-3 minuty.

Do tego softu 32-bitowego po prostu zainstaluj sobie Vistę 32-bit na małej partycji i voila.

Goomich:
Jak sobie kupiłem SSD na system, to dopiero mi uruchamianko wypaśnie skoczyło. :D

Kombat:

--- Cytat: ManganMan w Listopad 29, 2012, 16:39:46 --->:( Mam Vistę 32 bit legala z 4GB RAM, a na 64bitowca dowolnego nie zmienię, bo nie działa wiele moich tooli do napraw telefonów w 64bitach. Ale ta chęć...

--- Koniec cytatu ---
Zawsze możesz toole odpalać na virtualce, np na 32 bitowym XP mode dostępnym w Win7 pro i lepszym za free.

ManganMan:

--- Cytat: Kombat w Listopad 29, 2012, 19:35:57 ---Zawsze możesz toole odpalać na virtualce, np na 32 bitowym XP mode dostępnym w Win7 pro i lepszym za free.

--- Koniec cytatu ---

VMware Player powinien wystarczyć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej