Forum Gry > Inne gry
Planetside 2
HammerSnake:
coś mi tu nie pasuje:
--- Cytuj --- Nie uświadczymy żadnego grindu. Dostajemy do łapy broń i musimy szukać fragów.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Najlepsze jest to, ze sony chce w ciagu roku zrobic z PS2 sandbox
--- Koniec cytatu ---
anyway ja gierką "free to play" mówię : dziękuje popatrzę.
Zlorf:
--- Cytat: Yavax Zavro w Listopad 04, 2012, 13:01:19 ---Nie uświadczymy żadnego grindu.
--- Koniec cytatu ---
Czyżby?
http://planetside2.info/dolacz-do-druzyny-alpha-3/
"Wydawca Planetside 2 przygotował nie lada gratkę dla graczy.
Za jedyne 39,99$(około 125 zł) można kupić pakiet w którym dostajecie:
-dostęp do BETY!
-4000 Station Cash dzięki nim możecie kupić bronie bądź inne przedmioty w grze !
-ekskluzywny Camo Set na broń pojazdy i strój !
-przez 6 miesięcy będziecie mieli 10% expa więcej !
-unikalny detal do gry który będzie was w niej wyróżniał i pokazywał że należyciedo Alpha Squad !
-12 odblokowanych broni !"
HammerSnake:
wszystkie gry "free to play" od przeglądarkowych do pełnych gier 3d mają parę takich samych elementów :
-zadania
-praca
-koxanie/lvlowanie (upgradowanie)
-sklep
-pvp
-ranking
-druga waluta (premium)
Na etapie projektowania gry f2p wsadza się te punkty "na tapetę".
Żeby koxać trzeba wykonywać prace, żeby mieć lepszy gear trzeba wykonywać pracę- taki chomik na kółku. Aby ulżyć w cierpieniu jest sklepik/abonament premium za $$ itd.
Samo Zuo:
Dostałem jeszcze jeden klucz: NRH6-H3C7-HJNA-TFZZ-M29G
Co do gry, to mamy do 2000 ludzi na jednej ogromnej mapie (kontynent, sa trzy do wyboru) rozgrywka polega na kontrolowaniu terytorium poprzez zdobywanie/obronę baz, im więcej terytorium dla frakcji tym więcej zasobów na pojazdy samoloty i wyposażenie.
Co do płatnośni, to was nie rozumiem, nie trzeba za nic płacić, dodatkowe bronie i upgrade'y są odblokowywane w zależności od ilości expa, który jest za zabijanie wrogów, zdobywanie baz, naprawę pojazdów, leczenie etc. Gra niesamowita szczególnie wielkie wrażenie robi jak zapada noc.
Yavax Zavro:
@Zlorf Masz rację, użyłem po prostu ogromnego skrótu myślowego. Chodziło mi o brak mechaniki PVE. Nie musimy farmić mobów tonami, żeby zdobyć X expa czy jakiś tam item.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej