Forum Gry > Inne gry

Planetside 2

<< < (4/12) > >>

Mamut:
3 klucze do bety Planetside 2 ;) kto pierwszy ten lepszy

79XAJDH7GFFDN2R3NHAR
H9M77XT9N27M93TKCPH9
3Z9AKNRMKEKCKFZ37M9Z

ps .

Giera calkiem przyzwoita ,tylko zeby bylo naprawde fajnie to potrzeba ok 12 osob w tym jedna ktora lubi latac samolotami w takich grach :)

Kira Korpii:
Pierwsze wrazenie po wlaczeniu - deploy, 3 kroki - 1 sekunda trzymania klawisza W - pyk - dead. Moze ktos widzi wiecej sensu tu? :D

Ptysiu:
U mnie gra wywołała prawdziwy opad szczęki do poziomu gruntu. Tak wygląda Tribes 2 w niebie. Skala jest przeogromniasta. Szkoda tylko, że lagi tak dopiekają. Faktycznie, czasem można utkwić na spawnie, gdzie na dzień dobry zbiera się kulkę/rakietę i k/d ratio mam na chwilę obecną 1:2, ale zobaczymy jutro gdy potestuję P2 trochę dłużej niż godzinkę >:D

Kharim:
Właśnie dostałem się do bety i ściągam, ktoś chce/może pograć razem?

--- Cytat: Kira Korpii w Listopad 13, 2012, 16:01:54 ---Pierwsze wrazenie po wlaczeniu - deploy, 3 kroki - 1 sekunda trzymania klawisza W - pyk - dead. Moze ktos widzi wiecej sensu tu? :D

--- Koniec cytatu ---
symulator szeregowca Ryan'a?

Kira Korpii:
hehe po kilku przemysleniach doszedlem do wniosku ze nalezy wziac sniper rifle i robic to samo by cos "wyexpic".
Jednak piechociarzy czasami jest na lekarstwo bo powinno sie poruszac wozami co w sumie jest logiczne ;p

Gierka ma potencjal tylko wolalbym zeby ludki w pewnej odleglosci nie zachowywaly sie tak jak czolgi w becie czyli przemieszczanie sie skokowo...
Mialem okazje obejrzec pare dni temu stream jakis kolesi co grali w to po "wojskowemu" dwa sklady na tsie i prawdziwe dowodzenie, fajna zabawa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej